Εθνική Πινακοθήκη: Απομακρύνθηκαν από το δάπεδο τα έργα που βανδάλισε ο βουλευτής της Νίκης

    Ημερομηνία:

    Η Εθνική Πινακοθήκη ενημέρωσε, με ανακοίνωσή της, πως τα έργα της έκθεσης που βανδάλισε ο βουλευτής της «Νίκης», Νίκος Παπαδόπουλος, απομακρύνθηκαν από το δάπεδο, σύμφωνα με τη σύμφωνη γνώμη του καλλιτέχνη.

    Σημειώνεται πως τα βανδαλισμένα έργα παρέμεναν στο δάπεδο της αίθουσας που τα φιλοξενεί από τη στιγμή της επίθεσης που πραγματοποίησε ο βουλευτής μέχρι και χθες.
    Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι με γνώμονα την ασφάλεια της Εθνικής Πινακοθήκης- Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτσου, των έργων τέχνης, των εργαζομένων και των επισκεπτών, καθώς και την αποκατάσταση της εύρυθμης θεσμικής λειτουργίας, τα έργα τέχνης του Χριστόφορου Κατσαδιώτη, τα οποία παρουσιάζονταν στην έκθεση, «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου» απομακρύνθηκαν από το δάπεδο με τη σύμφωνη γνώμη του καλλιτέχνη».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: Βρήκε στο χωράφι του χειροβομβίδα!

     Εντοπίστηκε, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Ζαχάρως, από ημεδαπό...

    Πάτρα: Αλλες 3 συλλήψεις για το Σαραβάλι – Για δολοφονική ενέργεια μιλά το Αίγιο – Στο Νοσοκομείο ο Πρόεδρος της Πάτρας 2005

    Σε τρεις ακόμη συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας...

    Πώς θα χτίζουν στα εκτός σχεδίου οικόπεδα στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου – Οι όροι και οι προϋποθέσεις

    Μετά από δεκαετίες, όπου η εκτός σχεδίου δόμηση πορευόταν σε ένα...