Εθνική Πόλο γυναικών: Η Ουγγαρία το τελευταίο εμπόδιο για το χρυσό

    Ημερομηνία:

    Η Εθνική Ελλάδας πόλο γυναικών πέρασε στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και βρίσκεται ένα βήμα πριν το χρυσό μετάλλιο και την κορυφή του κόσμου.

    Οι Ελληνίδες επικράτησαν των Αμερικανίδων με σκορ 14-10 στον ημιτελικό,και περίμεναν την αντίπαλο τους η οποία προκύπτει από τον δεύτερο ημιτελικό και το ζευγάρι Ουγγαρία-Ισπανία.

    Η Ουγγαρία με μια πολύ δυναμική εμφάνιση, κέρδισε την Ισπανία με σκορ 15-9 και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό.

    Παρόμοια εικόνα στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο με τις Ισπανίδες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις επιθέσεις τις Ουγγαρίας και το σκορ να φτάσει στο 14-6.

    Στο τελευταία οκτάλεπτο ο ρυθμός έπεσε για την Ουγγαρία. Σκόραρε μόλις ένα γκολ με την Σιλάτζι, δέχτηκε τρία με τον αγώνα να ολοκλρώνεται στο 15-9.

    Ο τελικός θα γίνει την Τετάρτη 23 Ιουλίου, στις 16:35 ενώ πρόκειται για μια επανάληψη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στον οποίο η Ελλάδα επικράτησε της Ουγγαρίας με 13-9 και ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου.

    Η Ελλάδα αγωνίστηκε με την Ουγγαρία και στην πρεμιέρα της στη Σιγκαπούρη, αλλά ηττήθηκε με σκορ 10-9.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε μεγάλη τουριστική έκθεση- Το μήνυμα Σακελλαρόπουλου

    Η Δυτική Ελλάδα κάνει συνεχώς βήματα για αύξηση του...

    Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής μετά από καβγά σε μπαρ

    Ο Ιβάν Τόνεϊ συνελήφθη από την αστυνομία του Λονδίνου, μετά από...

    Η απίστευτη σύλληψη αιρετού στα μπλόκα των αγροτών στην Αχαϊα! Σχημάτισαν δικογραφία!

    Παράξενο συμβάν στο Αίγιο με πρωταγωνιστή τον γραμματέα του...

    Αχαϊα: Μεγάλη αύξηση του αριθμού των νέων ιερέων

    Γιατί ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι γίνονται ιερείς; Είναι η...