Εθνική: Προπονήθηκε ο Σλούκας – Θεραπεία ο Παπαγιάννης

Ημερομηνία:

H Εθνική Ελλάδος έδωσε τους δύο φιλικούς αγώνες της με την Ισπανία χωρίς τον Κώστα Σλούκα, με τον διεθνή γκαρντ να ενσωματώνεται, όμως από σήμερα Κυριακή στις προπονήσεις, ενόψει του τουρνουά «Ακρόπολις» στο ΟΑΚΑ.

PHILOXENIA

Ο Σλούκας έκανε ατομικό πρόγραμμα στην Αθήνα όσο οι συμπαίκτες του ήταν στη Μαδρίτη και καθώς ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό που αντιμετώπιζε, θέτει εαυτόν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, για τα ματς με την Πολωνία, τη Γεωργία και την Τουρκία (17-18/8) στο τουρνουά «Ακρόπολις».

Εκτός ήταν και ο Γιώργος Παπαγιάννης απέναντι στους Ίβηρες, αλλά καθώς ταλαιπωρείται από θλάση, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Ο διεθνής σέντερ θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή και ευχή όλων είναι να καταφέρει να είναι πανέτοιμος στο τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Τον αποκαλούν “ρουφιάνο” και “καρφί”

"Ρουφιάνο και καρφί" αποκαλούν συμβολαιογράφο οι περίοικοι της οδού...

Το κτίριο του Πανεπιστημίου Πατρών και η αξιοποίησή του

Ένα από τα επιβλητικότερα κτίρια διαθέτει στην ιδιοκτησία του...

Τανάγρα: Συνομιλίες με τον πύργο ελέγχου «ξεκλειδώνουν» τα αίτια της τραγωδίας

Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν την...

Πάτρα: Ποιοι απεργάζονται μεταφορά της έδρας του ΕΑΠ;

Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) ιδρύθηκε επί υπουργού Παιδείας...