Ετοιμάζει νέο ριάλιτι μόδας η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Κόντρα στην Καγιά

    Ημερομηνία:

    Tων φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! H μαθήτρια και η… δασκάλα της στο μόντελινγκ θα βάλουν «φωτιά» το 2021 στον Alpha, σε ένα φορμάτ που ξέρουν πολύ καλά, μια και θα έχει σχέση με τη μόδα!

    O λόγος για τις Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου, οι οποίες έφυγαν δυσαρεστημένες από το «GNTM» της Καγιά (η πρώτη για τον Alpha και η δεύτερη για τον Σκάι) και από το νέο έτος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους.

    Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το κανάλι της Κάντζας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου ριάλιτι μόδας και οι υπεύθυνοι του σταθμού θεωρούν ότι σε κάτι τέτοιο θα ταίριαζε «γάντι» η Παπαγεωργίου έχοντας μαζί της και τη Χριστοπούλου, η οποία θα αποχωρήσει από τον Σκάι μετά το τέλος του «My style rocks».

    Άλλωστε οι δύο γυναίκες συνδέονται με μακροχρόνια φιλία και επαγγελματική συνεργασία, και στον Alpha πιστεύουν ότι μπορεί να δημιουργήσουν ένα δυνατό δίδυμο, το οποίο θα ενισχύσει τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρχεται «καυτό» καλοκαίρι τιμών στον κλάδο των υπηρεσιών

    Αναμφίβολα, ένας βασικός παράγοντας που ο πληθωρισμός στις τιμές καταναλωτή στην Ελλάδα «τρέχει»...

    Eurovision 2025: Τα βίντεο από τις πρόβες των μεγάλων φαβορί λίγες ημέρες πριν από τον τελικό

    Ο 69ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision πλησιάζει, με τον μεγάλο τελικό...

    Η διάφανη σοκολάτα: Το νέο γλυκό trend που συναγωνίζεται την Dubai chocolate

    Οι τάσεις γύρω από το φαγητό στο TikTok εμφανίζονται διαρκώς, προκαλώντας εκρήξεις...

    Τα ηλεκτρονικά καταστήματα κερδίζουν έδαφος και στα τρόφιμα

    Με ταχύτατους ρυθμούς αναπτύσσονται οι διαδικτυακές πωλήσεις στο λιανεμπόριο...