Ετοιμάζουν “μαγαζάρα” στο παλιό Θερινό Χάραμα

    Ημερομηνία:

    Η άνοιξη φαίνεται να έχει μπει για τα καλά, με τους Πατρινούς σιγά σιγά να κατακλύζουν τους παραλιακούς προορισμούς. Στη Μαρίνα σχεδόν κάθε απόγευμα επικρατεί το αδιαχώρητο με τους καταστηματάρχες να ελπίζουν σε αύξηση του τζίρου. Θυμίζουμε πως πέρυσι τέτοια εποχή η χώρα βρισκόταν σε καθεστώς lockdown και ως εκ τούτου προσδοκούν στην κάλυψη του χαμένου εδάφους.

    Μια από τα ίδια και για τη νυχτερινή διασκέδαση, καθώς όσο πλησιάζει ο Μάιος άπαντες επιθυμούν να είναι έτοιμοι ενόψει της θερινής σεζόν.

    Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα, νοικιάζοντας χώρο που στέγαζε μέχρι πρότινος το θερινό Χάραμα. Ένας νέος πόλος διασκέδασης που ήδη συζητιέται έντονα ,αναμένεται να δώσει ξανά πνοή!

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Έγκυος» η πρώτη υπουργός ρομπότ της Αλβανίας – Η ανακοίνωση του Έντι Ράμα για τα 83 «παιδιά» της

    «Έγκυος» είναι, όπως ανακοίνωσε ο Έντι Ράμα, η Ντιέλα, η...

    Δυτική Ελλάδα: Ο τυφλός αριστούχος μαθητής – σημαιοφόρος στην παρέλαση – φωτό και βίντεο

    Συγκίνηση στην παρέλαση στην Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας. Σημαιοφόρος στο Γυμνάσιο...