Ετρεξε στον μαραθώνιο ο δημοτικός σύμβουλος της Πάτρας – ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Πανέτοιμος για τους «εκλογικούς αγώνες δρόμου»  που έρχονται, δείχνει ο δημοτικός σύμβουλος της πάραταξης «Πάτρα Ενωμένη» και στέλεχος της Ν.Δ. Βασίλης Σιαδήμας.

Το απέδειξε και το βράδυ του Σαββάτου, συμμετέχοντας στον αγώνα των 10.000 μέτρων, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του #athens_marathon.

Ο χρόνος του (56.01, σύμφωνα με τη δική του μέτρηση και 57.20 με την επίσημη) μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι πιο πάνω από ικανοποιητικός, εάν υπολογιστεί και η καθυστέρηση για το χώρο της εκκίνησης λόγω της μαζικής συμμετοχής.

«Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την εξαιρετική διοργάνωση, στον κόσμο για τη μαζική συμμετοχή και του χρόνου έρχονται τα καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Στο νοσοκομείο η Μαριάντα Πιερίδη: Ευχηθείτε μου να είναι όλα καλά

Μια φωτογραφία από το νοσοκομείο δημοσίευσε η Μαριάντα Πιερίδη,...

Τραγωδία στον Καναδά: Αρκούδες κατασπάραξαν μητέρα και κόρη που έκαναν περίπατο στο δάσος

Τραγικό θάνατο βρήκαν μία μητέρα και η 20χρονη κόρη...

Συνελήφθη στα Πατήσια ο δράστης της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι το 2020 – Κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 44χρονος υπήκοος Αλβανίας,...

Δήμος Πατρέων: Νέα τηλέφωνα για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις στα Περιβαλλοντικά Κέντρα

Από τον Δήμο Πατρέων και την Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Ενέργειας...