Έτσι κόβεται η τούρτα πια: με ποτήρι του κρασιού

Ημερομηνία:

Πάνω από 1,5 εκατομμύριο χρήστες φαίνεται πως θαύμασαν αυτό το «κόλπο» με την τούρτα γενεθλίων ή μη που «λάνσαρε» ένας χρήστης του Tik Tok.  Μια οικογένεια, λοιπόν, σαν όλες τις άλλες, γιόρταζε τα εικοστά γενέθλια του κοριτσιού τους και αφού έσβησε η κοπέλα τα κεριά,κάθε ένα από τα μέλη της οικογένειας άρχισαν να κόβουν το γλυκό.

PHILOXENIA

Όχι όμως με μαχαίρι-πιρούνι-πιατάκι, αλλά με ένα ποτήρι του κρασιού! Πράγματι, η τούρτα χωράει μια χαρά στο ποτήρι και όλοι φαίνεται πως θα την απολαύσουν.

Στα σχόλια έγινε χαμός. Όλοι το βρήκαν εξαιρετική και πρωτότυπη ιδέα-μεταξύ μας, κι εμείς. Μα, πώς δεν το σκεφτήκαμε πρώτοι; Η τεχνική αυτή είναι και απολύτως ταιριαστή με την εποχή του κοροναϊού: καθένας το ποτήρι του, χωρίς μαχαίρια και κουταλάκια πυο ακουμπούν από εδώ κι από εκεί. Φυσικά, το γλυκό μες στο ποτήρι θα φαγωθεί με κουταλάκι, αλλά κανένα δαχτυλάκι που πάει να κόψει ένα κομμάτι από το γλυκό δεν θα έχει αγγίξει την επιφάνεια του κέικ.

Ποτήρι ανά χείρας, λοιπόν, και φύγαμε! Δεν χρειάζεται καν να είναι κρασιού…

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΞΕΡΟΛΑΚΚΑΣ ΣΤΗ ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ: «Η υγεία δεν έχει χρώµα”

Με µια καυστική ανακοίνωση η Συντονιστική Επιτροπή της Ξερόλακκας...

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παντρεύτηκε την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ παρουσία των 5 παιδιών τους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παντρεύεται την επί σχεδόν 10 χρόνια σύντροφό του, Τζορτζίνα...

Ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό της Κρήτης και της Αττικής προκάλεσαν αναστάτωση το βράδυ της Τρίτης

Παραμονή της έκλειψης ηλίου και της «βροχής» από πεφταστέρια,...

22 χρόνια Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Σαν σήμερα το 2004 δίνεται στην κυκλοφορία

Ήταν 12 Αυγούστου του 2004 , παραμονή της έναρξης των...