Euroferry Olympia: Η μεταφορά του πλοίο στον Αστακό καθυστερεί καθοριστικά τις έρευνες λέει η οικογένεια του αγνοούμενου Νικόλα Μπεκιάρη

    Ημερομηνία:

    Η πυροσβεστική υπηρεσία ζήτησε τη μετακίνηση του πλοίου Euroferry Olympia σε ασφαλή λιμένα προκειμένου να συνεχιστούν με ασφάλεια οι επιχειρήσεις των στελεχών της ΕΜΑΚ για την αναζήτησή των 10 αγνοουμένων.

    Το υπουργείο Ναυτιλίας λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση του πλοίου, επικοινώνησε με την εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαχείριση της ναυαγιαίρεσης με σκοπό τη μετακίνησή του στο λιμάνι Πλατυγιαλίου, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις της οικογένειας του αγνοούμενου Νικόλα Μπεκιάρη, η οποία θεωρεί απαράδεκτη αυτή την απόφαση. Η οικογένειά του πιστεύει ότι ο ανθρώπός τους είναι ζωντανός κι εγκλωβισμένος μέσα στο πλοίο.

    «Είναι απαράδεκτο που το υπουργείο αποφάσισε να μεταφερθεί το πλοίο στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας . Στις 15 ώρες που θα κάνει το πλοίο να φτάσει θα υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να βρεθεί οποιοσδήποτε ζωντανός» λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του Νικόλα Μπεκιάρη.

    «Είναι ζωντανός και περιμένει να τον βοηθήσουμε»

    Η σύζυγος του αγνοούμενου Νικόλα Μπεκιάρη, Βένια μίλησε χθες στο protothema.gr και αποκάλυψε ότι ο άνδρας της δεν ήθελε να ταξιδέψει με το συγκεκριμένο πλοίο γιατί το θεωρούσε σαπιοκάραβο. Τα ίχνη του έχουν χαθεί από την Παρασκευή τα ξημερώματα όταν και ξέσπασε η φωτιά στο πλοίο. Η ίδια δεν χάνει την πίστη της και τις ελπίδες της και δηλώνει πως ο άνδρας της είναι ζωντανός περιμένοντας τα σωστικά συνεργεία.

    «Ο άντρας μου είναι ζωντανός και περιμένει να τον βοηθήσουμε.Πιστεύω ότι είναι εγκλωβισμένος βοηθήσουμε.Είναι ένας έμπειρος οδηγός και λόγω της εμπειρίας του πιστεύω ότι βρίσκεται σε ένα ασφαλές σημείο μέσα στο καράβι, αλλά δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και περιμένει από εμάς να τον βρούμε και να τον σώσουμε. Δεν θέλω να ακούω ότι είναι αγνοούμενος ο άντρας μου» λέει η Βένια Μπεκιάρη και συνεχίζει: «Ο άντρας μου δεν ήθελε να ταξιδέψει με το συγκεκριμένο πλοίο γιατί έλεγε ότι ήταν σαπιοκάραβο.Οι συνθήκες υγιεινής δεν ήταν καθόλου καλές. Καταλαβαίνω ότι οι άντρες της ΕΜΑΚ κάνουν καλή δουλειά αλλά πρέπει να βρεθεί ο σύζυγός μου, γιατί δεν αντέχω άλλο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Skye Sutton με καυτά μπικίνι σε σκάφος στην ακτή Αμάλφι

    Η Skye Sutton με καυτά μπικίνι σε σκάφος στην...

    Μια απίστευτη συλλογή που περιλαμβάνει 23 σπάνιες Porsche 911, 5 Ferrari, αλλά και ένα τανκ!

    Οι διαδικτυακές δημοπρασίες αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τα τελευταία...

    Μουσείο του Λούβρου: Βίντεο από τη στιγμή που οι διαρρήκτες κλέβουν τα κοσμήματα στη Γκαλερί Απόλλων

    Εντυπωσιακά πλάνα που μετέδωσε το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV...

    Σεξ με αναμμένο φως: Ποιες το τολμούν

    Γιατί κάποιες γυναίκες επιλέγουν να κάνουν σεξ με αναμμένο φως ενώ...