Eurovision 2021: Προκρίθηκε στον τελικό η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού

    Ημερομηνία:

    Η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» ανακοινώθηκαν μεταξύ των δέκα χωρών που πήραν απόψε το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision 2021.

    Η Κύπρος εμφανίστηκε ακριβώς στο μέσο, μεταξύ των 16 χωρών που διαγωνίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2021 το βράδυ της Τρίτης. Η Έλενα Τσαγκρινού έκλεψε τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

    Το τραγούδι «El Diablo», γραμμένο στα αγγλικά και τα ισπανικά, υπογράφουν οι: Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

    ICECAP

    Οι χώρες που προκρίθηκαν από τον Α’ Ημιτελικό

    Ραντεβού στον Β Ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου, έδωσαν οι φαν της Eurovision 2021, στον οποίο θα διαγωνιστεί και η Ελλάδα με τη Στεφανία και το «Last Dance», μετά την ολοκλήρωση του Α Ημιτελικού και την πρόκριση της Κύπρου στον τελικό της 22ας Μαΐου.

    Οι δέκα χώρες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό από την αποψινή βραδιά είναι οι: Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Κύπρος, Ισραήλ, Λιθουανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ρωσία, Σουηδία και Ουκρανία.

    Eurovision 2021: Προκρίθηκε στον τελικό η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ: Να μετονομαστεί σε Ενιαίο Φορέα Κυνηγητού των Ασφαλισμένων

    Της Κατερίνας Σολωμού Η σχετική διάταξη πέρασε από τη Βουλή...

    ΦΩΤΟ: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο και αναποδογύρισε

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το...