Eurovision 2025: Η Klavdia έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης – Ρεκόρ με 71,5%

    Ημερομηνία:

    Η Αυστρία με τον τενόρο JJ να ερμηνεύει το τραγούδι «Wasted Love» κέρδισε το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αλλά η Klavdia με την «Αστερομάτα» κέρδισε τις καρδιές μας και την τηλεθέαση, με τα μηχανάκια της Nielsen να παίρνουν φωτιά, την ώρα της εμφάνισής της.

    Βέβαια, η ΕΡΤ με τη μετάδοση του διαγωνισμού της Eurovision όχι μόνο απέσπασε το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού κοινού, αλλά κατέγραψε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις, με την Klavdia να μαγεύει με τη φωνή της.

    Συγκεκριμένα, ο τελικός της Eurovision σημείωσε 71,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 75,3% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά ρεκόρ τα τελευταία χρόνια για τον διαγωνισμό τραγουδιού, με το υψηλότερο στο γενικό σύνολο να καταγράφεται την ώρα μετάδοσης των αποτελεσμάτων, φτάνοντας σε 84,8% στο γενικό σύνολο και 85,6%.

    Την ώρα μάλιστα που τραγουδούσε η Klavdia, η «Αστερομάτα» έδωσε στην ΕΡΤ 75%!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...