Eurovision 2025: Πώς σχολιάστηκε η «Αστερομάτα» της Κλαυδίας στο Twitter

    Ημερομηνία:

    Η Κλαυδία παρουσίασε την «Αστερομάτα» στον ελληνικό τελικό και κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τη  Εurovision 2025, ενθουσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της. Η 22χρονη ανέβηκε στη σκηνή του Christmas Theater, με τους παρευρισκόμενους να την καταχειροκροτούν.

    Θετικά σχόλια συγκέντρωσε στο Twitter, όπου οι θαυμαστές του μουσικού διαγωνισμού την αποθέωσαν για τις φωνητικές της ικανότητες. Πολλοί ήταν εκείνοι που συγκινήθηκαν από το τραγούδι «Αστερομάτα», το οποίο στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα για τον ξεριζωμό των Ποντίων. Ωστόσο, δεν άρεσε το ίδιο η σκηνική της παρουσία, με πολλούς να την υποστηρίζουν ωστόσο, αναφέροντας πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης μέχρι τον ημιτελικό του Μαΐου.

    Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με την εμφάνιση της Κλαυδίας

    Klavdia - Asteromáta (Αστερομάτα) 🇬🇷 Greece Eurovision 2025 | National Final Performance
    Eurovision 2025: Πώς σχολιάστηκε η «Αστερομάτα» της Κλαυδίας στο Twitter
    Eurovision 2025: Πώς σχολιάστηκε η «Αστερομάτα» της Κλαυδίας στο Twitter
    Eurovision 2025: Πώς σχολιάστηκε η «Αστερομάτα» της Κλαυδίας στο Twitter

    Το τραγούδι «Αστερομάτα» που παρουσιάζει για τη Eurovision συνδυάζει σύγχρονους και ethnic ήχους, ενώ οι στίχοι του, γραμμένοι στα ελληνικά, μεταφέρουν ένα ισχυρό μήνυμα. Η Κλαυδία αντλεί έμπνευση από την ιστορία του ποντιακού ελληνισμού, αναδεικνύοντας τη γενοκτονία και τον ξεριζωμό των Ποντίων. Ως απόγονος αυτής της καταγωγής, τραγουδά για την προσφυγιά, την απώλεια της πατρίδας και την αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής, μέσα σε ένα κόσμο που δοκιμάζεται από συνεχείς συγκρούσεις. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού έγραψαν οι Arcade.

    Δείτε μερικά σχόλια

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Υπερήφανος πατέρας ο Μιχάλης Κουρέτας

    Ο γνωστός παλαίμαχος διαιτητής πόλο Μιχάλης Κουρέτας δεν μπορεί...

    Κεφαλονιά: Πνίγηκε τουρίστρια από την Μ. Βρετανία

    Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή...

    ΠΑΤΡΑ: Επίθεση λυκόσκυλου στην Πλ. Πίνδου – Σκότωσε μικρότερο… δάγκωσε τον ιδιοκτήτη

    Αναστάτωση στο Ψαροφάι στην Πάτρα. Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε...

    Faithless, Armin van Buuren, Boris Brejcha, Alesso & 14 ακόμα DJs-θρύλοι: Το Primer φέρνει στο ΟΑΚΑ το πιο δυνατό line-up της χρονιάς

    Η Αθήνα δεν υπήρξε ποτέ “πρωτεύουσα” της ηλεκτρονικής σκηνής...