Eurovision 2025: Το τραγούδι «Αστερομάτα» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διαγωνισμό

    Ημερομηνία:

    Με το τραγούδι «Αστερομάτα» η Klavdia θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 69ο Διαγωνισμό της Eurovision στη Βασιλεία της Ελβετίας, ύστερα από τον Εθνικό Τελικό.

    «Δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό που νιώθω. Υπόσχομαι να σας κάνω υπερήφανους! Ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε εμφανώς συγκινημένη η Klavdia.

    Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβαν δύο αγαπητοί Έλληνες καλλιτέχνες, ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

    Οι δύο τραγουδιστές άνοιξαν τη βραδιά με τη συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και μελών της Χορωδίας της ΕΡΤ, ερμηνεύοντας τρία εμβληματικά τραγούδια: το «Waterloo» των ABBA, το «Hold Me Now» του Johnny Logan και το «Κρασί, θάλασσα και τ’ αγόρι μου», με το οποίο η Μαρινέλλα εκπροσώπησε για πρώτη φορά την Ελλάδα στη Eurovision.

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανησυχία των ΗΠΑ για την εφαρμογή της εκεχειρίας Ισραήλ – Χαμάς: Θα την επιτηρούν με drones πάνω από τη Γάζα

    Αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) πετούν πάνω από τη Λωρίδα της...

    Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο καταγγέλλει ότι οι ΗΠΑ μηχανεύονται πόλεμο και προειδοποιεί για τις συνέπειες

    Η ανακοίνωση της ανάπτυξης του αεροπλανοφόρου USS Gerald R....

    Πάτρα: Βγαίνουν 60 “φιλέτα” στο “σφυρί”! ΔΕΙΤΕ που βρίσκονται τα ακίνητα και τις τιμές

    Περισσότερα από 120 ακίνητα κατοικίας (από μονοκατοικίες και ισόγεια...

    Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Πάτρας: Επαιζε θέατρο ο Ρηγόπουλος στο γνωστό επεισόδιο στο Αρχαίο Ωδείο

    Επίθεση στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο για το γνωστό επεισόδιο...