Έβαλε φωτιά σε αποθήκη για να εκδικηθεί τον ιδιοκτήτη της – Συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση χωρίς αναστολή! (ΦΩΤΟ)

    Ημερομηνία:

    Όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική: Συνελήφθη στις 22 Σεπτεμβρίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (Π.Υ.) Λεχαινών, αλλοδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση εντός οικοπεδικού χώρου, από πρόθεση, στη θέση «Συρμπάνι Βάρδας» του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στην Ηλεία.

    Σήμερα Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 εκδικάστηκε η υπόθεση του συλληφθέντος στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών και έξι (6) μηνών χωρίς αναστολή και οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου.

    Φλίγκος

    Όσον αφορά στα αίτια του εμπρησμού, πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» αναφέρουν ότι ο 27χρονος κατηγορούμενος φαίνεται πως είχε διαφορές με τον ιδιοκτήτη της αποθήκης και πιθανότατα θέλοντας να τον εκδικηθεί, προέβη στην πράξη για την οποία κατηγορείται. Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδόθηκε.

    Έβαλε φωτιά σε αποθήκη για να εκδικηθεί τον ιδιοκτήτη της - Συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση χωρίς αναστολή! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Diana Ross: «Θα γιορτάσω μαζί με την Αθήνα τη ζωή, τη μουσική και την αγάπη»

    Αγαπάμε το ότι θα είμαστε εκείνοι οι οποίοι θα...

    Αυτή η Lamborghini Revuelto κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ!

    Πέρα από τα λογότυπα της εταιρείας που φαίνονται αμέσως,...

    Πόσο έτοιμη είναι η Ελλάδα για πόλεμο με drones – Το θεσμικό πλαίσιο και οι δικαστικές προστριβές

    Ορίζοντας τριετίας τουλάχιστον και εργώδεις και συντονισμένες προσπάθειες μεταξύ...