Έβρος: “πέρασε” όπλα και ναρκωτικά από το ποτάμι (εικόνες)

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη την Παρασκευή το πρωί, στην παρέμβρια περιοχή του οικισμού Γεμιστής Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

    Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου μαζί με άγνωστο συνεργό του που αναζητείται, μεταφέροντας όπλα και ναρκωτικά.

    Εβρος - Όπλα - ναρκωτικά

    Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε σακίδιο που κατείχε ο δράστης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ (8) πιστόλια με τις γεμιστήρες τους, ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης βάρους 997 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Χωρίς ρεύμα το Νοσοκομείο Ρίου

    Χωρίς ρεύμα το Νοσοκομείο του Ρίου. Εδώ και ώρες...

    Ραγδαία άνοδος για το TikTok στην Ελλάδα: Οι χρήστες και οι moderators

    Σε μια χρονική περίοδο όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει...

    Στέγαση: Πόσα ξοδεύουν τα ελληνικά νοικοκυριά – Η σύγκριση με την ΕΕ

    Η ελληνική αγορά ακινήτων, μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια συνεχούς...

    Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Μοναχός

    Πέθανε χθες σε ηλικία 76 ετών ο τραγουδιστής Κώστας Μοναχός, ο οποίος...