Εξαφάνιση 14χρονου από χώρο φιλοξενίας στη Μακρινίτσα – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Ημερομηνία:

Συναγερμός έχει σημάνει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» εξαιτίας της εξαφάνισης του 14χρονου Γιούσεφ Οσμάν από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην περιοχή της Μακρινίτσας.

PHILOXENIA

Ο 14χρονος αιγυπτιακής καταγωγής εξαφανίστηκε στις 18/07/2026 απογευματινές ώρες και το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 19/07/2026 και προχώρησε άμεσα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γιούσεφ Οσμάν, έχει ύψος 1.60 μ., είναι 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρί μπλούζα,μαύρη βερμούδα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 4 και την Δευτέρα 5-10-2026

ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΘΑΝ. ΚΛΟΚΙΤΗ = ΕΤΩΝ 83 = ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ...

Πάτρα – Απίστευτο: Σκουπίδια… πάνω στον ποδηλατόδρομο!

Σκεπτικισμός διατυπώνεται από πολίτες της Πάτρας αναφορικά με την...

Πάτρα: Σωροί απορριμμάτων και πτώμα ζώου έξω από Δημοτικό σχολείο ΦΩΤΟ

Άθλια η κατάσταση που καταγράφεται στην οδό Μαυροβούνιου, στην...