Εξαφάνιση 39χρονου στη Λάρισα: Ψάχνουν τον Πηνειό με ειδικό ρομπότ

    Ημερομηνία:

    Ακόμα και ειδικό ρομποτικό σύστημα έχει επιστρατευτεί στις έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου του οποίου τα ίχνη χάθηκαν στη Λάρισα, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, 30 Δεκεμβρίου 2024.

    Όπως αναφέρει το larissanet.gr, πρόκειται για το σύστημα Emily που διαθέτει ειδικό σόναρ για να σαρώσει και τον βυθό του Πηνειού.

    Λάρισα: Η “EMILY” στις έρευνες ανεύρευσης του 39χρονου

    Όπως εξήγησε σε δηλώσεις του ο εθελοντής ναυαγοσώστης εκπαιδευτής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εξειδικευμένος σε διασώσεις σε ορμητικά νερά, Δημήτρης Χαλιώτης, «στη Λάρισα συνδράμει μία ομάδα εξειδικευμένων διασωστών από την Πάτρα και συνδράμουν με βάρκα, δύτη και ένα ρομποτικό σύστημα το Sonar Emily που ελέγχει την κατάσταση στο βυθό».

    Η ίδια ομάδα έχει σηκώσει και drone με θερμική κάμερα για έρευνες από ψηλά ενώ στην περιοχή βρίσκεται και πεζοπόρο τμήμα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο που συμμετέχει στις αναζητήσεις για την ανεύρεση του 39χρονου.

    Σημειώνεται ότι ο Πηνειός έχει ερευνηθεί σε μήκος περίπου 10 χιλιομέτρων αλλά η σάρωση θα επαναληφθεί σήμερα.

    Δημ. Χαλιώτης: Συνδράμουμε με το ρομποτικό σύστημα EMILY

     

    Εξαφάνιση 39χρονου στη Λάρισα: Ψάχνουν τον Πηνειό με ειδικό ρομπότ #shortsvideo

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι συμβαίνει με τους οργασμούς όταν είστε 50 ή μεγαλύτεροι

    Με την ηλικία έρχονται πολλές αλλαγές. Ενώ πολλές από...

    Ερευνητές στη Βρετανία χρονομέτρησαν πόσο κρατά το «ένα στα γρήγορα»!

    Οταν κανείς λέει τη φράση «έλα για ένα στα… γρήγορα», μάλλον δεν...

    Το μεγάλο πλεονέκτημα των ψεύτικων οργασμών

    Ένα μέσο για περισσότερους πραγματικούς οργασμούς φαίνεται πως είναι...

    Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί αυτές τις ημερομηνίες είναι γραφτό να αποκτήσουν χρήματα

    Ηημέρα που γεννηθήκαμε σηματοδοτεί την αρχή της ζωής μας...