Εξαφάνιση 39χρονου – Τσούκαλης: Είναι “χλωμό” να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

    Ημερομηνία:

    Ποια είναι η πιο βάσιμη μαρτυρία που έχει μέχρι στιγμής ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που ασχολείται με την υπόθεση της εξαφάνισης του 39χρονου στη Λάρισα. Τι είπε για το ενδεχόμενο να έχει κλειστεί σε μοναστήρι.

    Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” σχετικά με την εξαφάνιση του 39χρονου από την Λάρισα.

    «Είναι χλωμό να είναι στην Θεσσαλονίκη γιατί από τις πρώτες πληροφορίες που ήρθαν βλέπουμε ότι υπάρχει μια ομοιότητα αλλά από το σώμα δεν φαίνεται να είναι αυτός » ανέφερε.

    Επίσης τόνισε ότι «υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να βοηθήσουν όμως υπάρχουν και αυτοί που εμπλέκονται σε μια υπόθεση και θέλουν να αποπροσανατολίσουν.

    Είναι η πιο μυστήρια υπόθεση των τελευταίων 35 – 40 χρόνων. Η μόνη μαρτυρία που είναι βάσιμη είναι ενός ζευγαριού με το οποίο ήρθα σε επαφή».

    Σχετικά με το ενδεχόμενο να έχει κλειστεί σε μοναστήρι είπε ότι « σε μοναστήρι δεν έχει πάει και το λέω με βεβαιότητα γιατί είναι ένα παιδί πολύ δεμένο με την οικογένειά του. Επίσης αποκλείεται το θέμα της αυτοχειρίας».

    Οι έρευνες όπως ανέφερε αναμένεται να ξεκινήσουν πάλι σήμερα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία! Σκοτώθηκε 40χρονος που έπεσε σε γρεμό με το ΙΧ του – Σώθηκε η ανιψιά του

    Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής...

    Η Αθήνα στριμώχνεται στο Μετρό: Εκρηκτική άνοδος των επιβατών πάνω από 13% την τελευταία διετία

    Ασφυκτικά γεμάτες αποβάθρες, επιβάτες που δεν χωρούν ούτε στο...

    Πάτρα: “Εφυγε νωρίς” ο Παντελής Αγγελόπουλος

    ΚΗΔΕΙA Τον αγαπημένο μας σύζυγο,πατέρα, υιό,αδελφό & θείο ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ:53 Θανόντα κηδεύουμε...

    Λούβρο: Δύο συλλήψεις για την κλοπή του αιώνα

    Δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί για την πρωτοφανή κλοπή στο Λούβρο,...