Εξαφάνιση πατέρα και γιού από την Άρτα: Τραγικός επίλογος – Βρέθηκαν με το όχημά τους σε χαράδρα

    Ημερομηνία:

    Σε χαράδρα βρέθηκε το όχημα πατέρα και γιου που ταξίδευαν προς την Άρτα από τη Φθιώτιδα και τα ίχνη τους είχαν εξαφανιστεί.

    Σύμφωνα με το anikolouli.gr, έπειτα από σχεδόν δύο 24ωρα αναζητήσεων μπήκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 65χρονου καθηγητή φυσικής αγωγής από την Άρτα και του 38χρονου γιου του.

    Τα ίχνη των δύο ανδρών είχαν χαθεί λίγο μετά που ξεκίνησαν το ταξίδι τους. Μάλιστα αναζητήσεις από την ΕΛΑΣ γίνονταν και στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, για το ενδεχόμενο να κινήθηκαν προς την Αχαΐα.

    Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των δύο ανδρών θα είναι αυτή που θα ρίξει φως στις αιτίες που τους οδήγησαν στον θάνατο.

    Το χρονικό της εξαφάνισης

    GLEARNET

    Πατέρας και γιος ταξίδευαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο από Λαμία για Άρτα. Η μητέρα και σύζυγος των αγνοουμένων, ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία, που έδωσε αμέσως σήμα σε όλες τις υπηρεσίες κατά μήκος της πιθανής διαδρομής των δύο, αλλά και σε όμορες περιοχές.

    Ο 65χρονος είχε παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

    O 38χρονος είχε βγει εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του, αλλά το όχημά του σταμάτησε 5-6 μέτρα κάτω από τον δρόμο. Τότε δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο ΓΝ Καρπενησίου.

    Με ασθενοφόρο και πάλι του ΕΚΑΒ στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές» καθώς πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του.

    Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του, είχαν χαθεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Χάλι Μπέρι δείχνει πώς είναι το σώμα της στα 59 της χρόνια – Η φωτογραφία με μπικίνι

    Στα 59 της χρόνια η Χάλι Μπέρι δεν διστάζει να φορέσει...

    Τροχαίο δυστύχημα στην Ευρυτανία: Τζιπ έπεσε σε γκρεμό – Νεκρός ένας 75χρονος

    Τροχαίο δυστύχημα με έναν  νεκρό και έναν τραυματία συνέβη το...

    Οι άγγελοι της Victoria’s Secret έλαμψαν ξανά: Η θριαμβευτική επιστροφή της Μπέλα Χαντίντ – Δείτε βίντεο

    Θριαμβευτικά σχόλια συγκέντρωσε από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η...