Έξαλλη η Καινούργιου: «Οι followers του δολοφόνου έφτασαν στους 18.000, ποιοι ρε παιδιά τον ακολουθείτε;»

    Ημερομηνία:

    Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της με αφορμή την αύξηση των followers στο προφίλ του δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν.

     

    «Το “έξω τι λένε για εμένα” είναι ερώτηση που έκανε στους αστυνομικούς; Τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος γι αυτόν; Έχουν πει ψυχολόγοι που έχουν κάνει την ανάλυση πόσο ναρκισσιστής είναι. Με το που δολοφόνησε τη γυναίκα του, δέκα ημέρες μετά ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram, στην οποία γράφει “καλό ταξίδι αγάπη μου”.

     
    Και να πω και κάτι γι’ αυτό το Instagram που είναι ανοιχτό και έχει πάει στις 18 χιλιάδες followers. Ποιοι ρε παιδιά τον ακολουθείτε; Να μπείτε μέσα να γράψετε τα αίσχη και καλά κάνετε, να τον ακολουθήσετε τον δολοφόνο γιατί; Με έχει σοκάρει από χθες που το είδα. Πραγματικά σας το λέω με σφίξιμο στο στομάχι. Να πας να τον βρίσεις και να τον καταραστείς ναι γιατί να τον ακολουθήσεις;».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελβετία: Ισπανικό χρυσό κέρμα του 1609 βγαίνει στο σφυρί και αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ

    Ένα χρυσό κέρμα του 1609, κομμένο για λογαριασμό του βασιλιά...

    Άλιμος: Άνδρας επιτίθεται και παρενοχλεί γυναίκες – «Με φίλησε στο στόμα και με έπιασε» καταγγέλλει μία από τις γυναίκες

    Συναγερμός έχει σημάνει στον Άλιμο, καθώς καταγράφονται συνεχόμενες επιθέσεις...

    AΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΒΟΛΑΣ: Στην συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ έχοντας κερδίσει τον σεβασμό όλων

    Τα γενέθλιά του είχε χθες ο μακροβιότερος Δήμαρχος Πατρέων,...