Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με μηνύματα για Φουρθιώτη και Πετράκο

Ημερομηνία:

Σε έντονο ύφος και χωρίς κρύψει τον εκνευρισμό του, ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε σε μήνυμα τηλεθεάτριας που έκανε λόγο για “κατάντια της δημοσιογραφίας”.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έκρυψε την οργή του στον αέρα της πρωινής του εκπομπής στον ΑΝΤ1, όταν δέχτηκε μήνυμα από τηλεθεάτρια, που έκανε λόγο για “κατάντια της δημοσιογραφίας” επειδή στην εκπομπή δεν αναφέρθηκαν στον Μένιο Φουρθιώτη, ενώ νωρίτερα είχε δεχτεί και ανάλογο μήνυμα από άλλον τηλεθεατή για τον Γρηγόρη Πετράκο.

“Κατάντια της δημοσιογραφίας επειδή δεν ασχολούμαι με τον Μένιο Φουρθιώτη. Μα είναι δυνατόν; Μ’ έφτιαξες πρωί-πρωί. Άσε με σε παρακαλώ”, είπε οργισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης απευθυνόμενος στην τηλεθεάτρια και συνέχισε:

“Με τον Πετράκο θα κάτσω να ασχοληθώ τώρα; Που τον είχαν στο ”Πρωινό” και τους έλεγε ”σας ευχαριστώ”. Μέχρι εδώ ακούγονταν τα ”ευχαριστώ” και βγήκε μετά από το στούντιο και τους έβριζε. Άλλος λέει για τον Πετράκο δεν έχεις να πεις τίποτα; Θα πω ένα τραγούδι του Πετράκου μετά”, είπε ο δημοσιογράφος με ειρωνικό ύφος.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η Πάτρα φωτίστηκε στα ροζ και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα ζωής! φωτο

Στα ροζ «ντύθηκε» η Πάτρα, στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα...

Πάρτι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, διέλυσε 5-1 τον Αστέρα και επέστρεψε στις νίκες στη Stoiximan Super League

Μάγεψε μπροστά στον κόσμο του και τώρα... Καϊράτ Με μεγάλο...

Πάτρα: Απίστευτο συμβάν στο Νοσοκομείο: Γυναίκα έβαλε φωτιά στα μαλλιά της

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωΐ στο προαύλιο του...