Εξαλλος ο Παπαδάκης με τηλεθεατή: «Θα σε βρω, θα σου κόψω τα χέρια»

    Ημερομηνία:

    Συνήθως ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ήρεμος με τα μηνύματα που δέχεται από τους τηλεθεατές, όμως αυτό που έλαβε την Τρίτη το πρωί προκάλεσε την έκρηξή του.

    Και αυτό γιατί όπως είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 αναφερόταν με χυδαίο τρόπο στην οικογένειά του.

     

    Έτσι λοιπόν, πήρε το λόγο και είπε: «Θα πω το ονοματεπώνυμό του και αμα θές κάνε μου… Τον Ανδρέα Λάτο, ο οποίος αναφέρεται στην οικογένειά μου με χυδαίο τρόπο. Κύριε Ανδρέα Λάτο θα ψάξω να σας βρω, όχι για να καθαρίσουμε. Άλλοι θα έχουν τον λόγο. Για να μπορέσετε να είστε αξιοπρεπείς απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Για εμένα μπορείτε να λέτε οτι θέλετε, αλλά για την οικογένειά μου θα σου κόψω τα χέρια από εδώ πέρα. Και επειδή δεν μπορώ να το κάνω εγώ, είμαι κατά της βίας, θα το κάνει η δικαιοσύνη».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έpωτα

    Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον...

    Ανακαλύφθηκε το πιο μακρινό κβάζαρ στο σύμπαν – Η θηριώδης μαύρη τρύπα στο κέντρο του – ΦΩΤΟ

    Το πιο μακρινό και άρα πιο πρώιμο κβάζαρ (λαμπρό ενεργό γαλαξιακό...