Εξαπάτησε γιατρό και του “άδειασε” τον τραπεζικό λογαριασμό

    Ημερομηνία:

    Μια νέα υπόθεση απάτης απασχολεί τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλύμνου και αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο ερευνών και επιτελών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Στην πρώτη περίπτωση ως θύμα φέρεται ένας 54χρονος ιατρός ο οποίος δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο πρόσωπο την 24η Οκτωβρίου 2024 το πρωί στο σταθερό τηλέφωνο του ιατρείου του.

    Φλίγκος

    Το άτομο αυτό του συστήθηκε ως υπάλληλος του λογιστικού γραφείου, με το οποίο συνεργάζεται και τον έπεισε ότι έπρεπε να πραγματοποιήσει ενέργειες για την διασύνδεσή του με το σύστημα “IRIS”.

    To έπεισε να του δώσει στοιχεία για να συνδεθεί στον λογαριασμό του στην τράπεζα Πειραιώς και του αφαίρεσε 2.209 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Γιατί δεν γίνεται ούτε ένα χειρουργείο σε ιδιωτικό Νοσοκομείο; Υπόθεση… μυστήριο!

    Τι μάθαμε; Πώς ενώ υπήρχαν παράπονα από Νοσοκομεία για...

    Στον Ερύμανθο με τον γιο του ο Γιώργος Βελισσάρης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%cf%81%cf%8d%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b2/

    Κατηγορητήριο Μ. Καρυστιανού: Η Διπλή Προδοσία του Μητσοτάκη – Σινά και Τέμπη

    Για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, 39...