Εξάρχεια: Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που επιτέθηκε σε 22χρονη – «Συγγνώμη, ήμουν μεθυσμένος»

    Ημερομηνία:

    Στις φυλακές θα οδηγηθεί ο 37χρονος κατηγορούμενος, από τη Συρία, για την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος της 22χρονης κοπέλας στα Εξάρχεια μετά την απολογία του για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.

    Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια όταν όπως δείχνει και βίντεο ο άνδρας από τη Συρία επιτέθηκε σε μια 22χρονη η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στη οδό Σόλωνος στα Εξάρχεια μαζί με την αδελφή της και μια φίλη της.

    Ο κατηγορούμενος που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Ελλάδα απολογήθηκε παρουσία διερμηνέα.

    Ο 37χρονος αρχικά υποστήριξε ότι το βράδυ της Παρασκευής (25.4.2025) βρισκόταν σε άμυνα, καθώς του έκλεψαν το κινητό του. Ωστόσο, σημειώνεται πως όλα έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

    Έτσι, μόλις οι αστυνομικοί του έδειξαν το βίντεο από την επίθεση που εξαπέλυσε στη νεαρή γυναίκα που συνοδευόταν από την αδερφή και μια φίλη της στα Εξάρχεια, ο άνδρας αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη και υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος.

    Εξάρχεια: Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που επιτέθηκε σε 22χρονη – «Συγγνώμη, ήμουν μεθυσμένος»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έpωτα

    Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον...

    Ανακαλύφθηκε το πιο μακρινό κβάζαρ στο σύμπαν – Η θηριώδης μαύρη τρύπα στο κέντρο του – ΦΩΤΟ

    Το πιο μακρινό και άρα πιο πρώιμο κβάζαρ (λαμπρό ενεργό γαλαξιακό...