Έξι ώρες κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος για τη Novartis

    Ημερομηνία:

    Επί έξι και πλέον ώρες κατέθεσε στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, στο πλαίσιο των διαδικασιών του Ειδικού Δικαστηρίου μετά την παραπομπή της Βουλής για τον πρώην υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τυχόν συμμετόχους του.

    Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα το όνομα των οποίων είχε εμπλακεί σε υποθέσεις δωροληψιών από τη Novartis, κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας χωρίς την παρουσία της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θεοδώρου, για την οποία δεν επιτράπηκε η υποβολή ερωτήσεων στους εξεταζόμενους μάρτυρες με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου με οριακή πλειοψηφία.

    Ο πρώην υπουργός που έχει κατηγορηθεί για την υπόθεση της Novartis και έχει καταγγείλει ως σκευωρία την εμπλοκή του από την Εισαγγελία Διαφθοράς, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του δήλωσε. «Έπραξα το καθήκον μου ως όφειλα απέναντι στους Έλληνες πολίτες και τον ελληνικό λαό στους θεσμούς της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης.

    Φεύγω πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η κυρία ανακρίτρια ήξερε πάρα πολύ καλά το φάκελο. Οι γνώσεις της στα στοιχεία του φακέλου ήταν καταπληκτική».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ευλογιά: Δύο συλλήψεις για παράνομη μετακίνηση αιγοπροβάτων

    Δύο περιπτώσεις παράνομης μετακίνησης αιγοπροβάτων οδήγησαν σε συλλήψεις σε Σέρρες και Φθιώτιδα,...

    «Βιομηχανία βρεφών» στα Χανιά: Ταρίφα έως 150.000 ευρώ για παρένθετες μητέρες, όλο το βούλευμα

    «Βιομηχανία βρεφών» είχε στήσει το οργανωμένο κύκλωμα σε μονάδα...

    30 κομμάτια με τιμή 110.000 ευρώ: Ενα ρολόι φτιαγμένο σαν hypercar

    Οσοι αναζητούν το νόημα πίσω από ένα ακόμα πανάκριβο...

    Γιατί οι κάτοχοι χρυσού «νοικιάζουν» τις ράβδους τους

    Οι τιμές του χρυσού έχουν σπάσει νέα ρεκόρ φέτος και ένας...