Εξιχνιάσθηκαν 20 διαρρήξεις οικιών στις περιοχές Περαίας, Ν. Επιβατών και Αγίας Τριάδας

    Ημερομηνία:

    Η επισταμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού οδήγησε στην εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών από οικίες στις περιοχές της Περαίας, των Νέων Επιβατών και της Αγίας Τριάδας.

    Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 50χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και απάτη με Η/Υ κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα.

    Ειδικότερα, ο 50χρονος κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Απριλίου έως αρχές Ιουλίου του 2022, με την μέθοδο της αναρρίχησης κυρίως από σωλήνες φυσικού αερίου, διέρρηξε είκοσι (20) οικίες στις περιοχές των Νέων Επιβατών, Αγίας Τριάδας και Περαίας αφαιρώντας από το εσωτερικό κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα των παθόντων, τραπεζικές κάρτες, καθώς και ένα ζώο συντροφιάς.

    Σημειώνεται ότι σε μία από τις περιπτώσεις, με τραπεζική κάρτα που αφαίρεσε από οικία 53χρονης αλλοδαπής, ο δράστης πραγματοποίησε δύο συναλλαγές σε καταστήματα στην περιοχή της Θέρμης.

    Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εισαγγελέας για υπερωρίες στο Νοσοκομείο Ρίου: Η μοιρασιά γινόταν σε λίγους και εκλεκτούς;

    Στον εισαγγελέα έχει παραπεμφθεί φάκελος που αφορά σε πλασματικές...

    Ντοκουμέντο: Οι φωτογραφίες που τράβηξε η 43χρονη πριν τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή

    Όχι, μόνο δήλωσε αθώα για εμπλοκή στη δολοφονία του Πολωνού, πρώην συζύγου...

    Δύο προσαγωγές για τη μεγάλη φωτιά στον Φενεό: Έκαναν εργασίες με τροχό και ηλεκτροκόλληση μέσα στο δάσος

    Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σε συνεργασία με...