Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης στα Χανιά

    Ημερομηνία:

    Εξιχνιάσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου υπόθεση απάτης και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ημεδαπών (τριών γυναικών και δύο ανδρών) για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής ομάδας, της απάτης κατ εξακολούθηση, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα σε βάρος δυο ημεδαπών.

    Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, ημεδαπή απευθύνθηκε σε επιχείρηση (γραφείο ευρέσεως εργασίας) στα Χανιά αναζητώντας οικιακή βοηθό .

    Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, με πειστικά επιχειρήματα και προφάσεις κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της εξασφαλίζοντας έτσι πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς και κάρτες της ιδίας και του συζύγου της.

    Φλίγκος

    Με αυτό τον τρόπο και κατά το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο 2019 έως Μάρτιο 2022 ανωτέρω ημεδαπή, η οποία είναι σήμερα έγκλειστη σε Κατάστημα Κράτησης για ομοειδή αδικήματα, από κοινού με τέσσερεις ακόμα ημεδαπούς (μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα επίσης έγκλειστη σήμερα σε Κατάστημα Κράτησης),κατάφεραν να αποσπάσουν από την ημεδαπή και το σύζυγό της σταδιακά το χρηματικό ποσό των 322.291 ευρώ.

    Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 1983: Οι Πατρινοί ρύθμιζαν την ώρα με βάση… το ρολόι της Τριών Συμμάχων

    Μια στιγμή πριν τόσα χρόνια σε ένα σημείο της...

    Η ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΣΤΟΝ «ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ»: Ετοιμάζεται για την τρίτη φορά που θα καθίσει στο εδώλιο

    Στο εδώλιο ετοιμάζεταινα καθίσει για τρίτη φορά η Ρούλα...