Εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής στην Κέρκυρα

    Ημερομηνία:

    Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, περιστατικά διαδοχικών κλοπών και απόπειρας που σημειώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διάφορες περιοχές του νησιού.

    Για τις υποθέσεις σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο ατόμων (άνδρα- γυναίκα) για κλοπή κατά συναυτουργία, κατ΄εξακολούθηση και απόπειρα κλοπής, κατά περίπτωση.

    Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί (άνδρας- γυναίκα) εντοπίστηκαν χθες (16.07.2022) και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συντονισμένης κινητοποίησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, καθώς λίγη ώρα πριν είχαν αφαιρέσει μέσα από όχημα, εταιρείας ταχυμεταφορών, σε προάστιο της πόλης της Κέρκυρας, τσαντάκι που περίεχε το χρηματικό ποσό των -980- ευρώ.

    Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο ημεδαπός εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και μίας απόπειρας που σημειώθηκαν το χρονικό διάστημα από 11.07.2022 έως και 14.07.2022, σε διάφορες περιοχές της κεντρικής Κέρκυρας και αφορούσαν την αφαίρεση -1- μοτοσυκλέτας, -1- μοτοποδηλάτου, -1- αυτοκινήτου και -1- ψυγείου από ξενοδοχείο, ενώ αποπειράθηκε να αφαιρέσει και διαφορά μεταλλικά αντικείμενα από οικία.

    Προανάκριση για τις υποθέσεις πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν όλα τα οχήματα που είχε αφαιρέσει ο ημεδαπός και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λίλι Άλεν: Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες αμβλώσεις έχω κάνει μέχρι τα 23 μου, έμενα συνεχώς έγκυος

    Στο προσκήνιο βρέθηκε και πάλι η Λίλι Άλεν, με τις...

    Επίθεση Οζέλ σε Ερντογάν: «Είναι αρχηγός χούντας», δήλωσε ο πρόεδρος του CHP σε συγκέντρωση υπέρ του Ιμάμογλου

    «Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν δεν είναι πλέον πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά...

    ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΧΑΪΑΣ: Εγιναν ήδη 51 καταγγελίες για παραβάσεις! ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

    Πριν ακόμη ξεκινήσει ο Ιούλιος οι καταγγελίες που είχαν...