Εξιχνιάστηκε η ένοπλη συμπλοκή σε νυχτερινό μαγαζί

    Ημερομηνία:

    Στην εξιχνίαση της απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ατόμων, στις 5 Αυγούστου 2021 σε νυχτερινό κατάστημα στο Περιστέρι, προχώρησαν οι Αρχές.

    Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

    Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πρώτες πρωινές ώρες της 5 Αυγούστου 2021 ο δράστης, κατά τη διάρκεια συμπλοκής, τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο δύο άτομα, ενώ επιπλέον τραυματίστηκε και ο υπεύθυνος του καταστήματος, από αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε. Ακολούθησε ενδελεχής αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, από την αξιολόγηση των οποίων ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε ο δράστης.

    Στην συνέχεια, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και σε νυχτερινό κατάστημα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 φυσίγγια, 2 γεμιστήρες και κινητά τηλέφωνα και ως εκ τούτου ο δράστης συνελήφθη.

    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρήστος Ντεντόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Big Brother – «Δεν ήθελα να απογοητεύσω το παιδί μου»

    Τις πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Big Brother έκανε ο Χρήστος...

    (ΗΧΗΤΙΚΟ) ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Η Πάτρα βρωμάει

    Καταιγιστικός ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Σβόλης. Επανέρχεται στο...

    (ΗΧΗΤΙΚΟ) Η ΠΟΕΔΗΝ στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

    Επίσκεψη της ΠΟΕΔΗΝ στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας μετά την πυρκαγιά. Ο...

    Tουρισμός: Παραμένει κυρίαρχος πυλώνας της ελληνικής οικονομίας, αλλά αποδυναμώνεται σταδιακά η εικόνα του (γράφημα)

    Οι επενδυτές εξακολουθούν να βλέπουν τον τουρισμό ως βασικό πυλώνα της...