Εξιχνιάστηκε κλοπή 3.000 ευρώ που διαπράχθηκε σε βάρος πελάτη καταστήματος στο Αίγιο – Ανήλικοι οι δράστες

    Ημερομηνία:

    Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγιαλείας, υπόθεση κλοπής και απάτης, που διαπράχθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αίγιο. 

    Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής και απάτης σε βάρος τριών 17χρόνων, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Παράλληλα, σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου σε βάρος των γονέων των ανηλίκων.

    Ειδικότερα, στις 23-01-2025, τα ξημερώματα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αίγιο, οι τρεις κατηγορούμενοι, αφαίρεσαν από πελάτη, το χρηματικό ποσό των -700- ευρώ και μια τραπεζική κάρτα, που είχε τοποθετημένα στο μπουφάν του.

    Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι, με την χρήση της τραπεζικής κάρτας, πραγματοποίησαν σε διάφορα καταστήματα, αγορές συνολικής αξίας -1.425- ευρώ και ολοκλήρωσαν ανάληψη -900- ευρώ από ΑΤΜ.

    Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας / Παράλληλη Έδρα Αιγίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Στιγμές από τις πρώτες τους διακοπές – ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

    Η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκαναν τις πρώτους τους...

    «Τσουνάμι» Ιγγλέζου στο «μαργαριτάρι των Calanques»

    Έκανε τη Νότια Γαλλία να… δακρύσει από χαρά η Ασημίνα...

    Greysexuals: Η νέα «γκρίζα ζώνη» στη σεξουαλικότητα των νέων

    Μετά τους asexual και τους… sapiosexual μια νέα κατηγορία «σεξουαλικότητας» εμφανίστηκε...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Το who is who των εμπρηστών

    Ανδρες που κινούνται με μοτοσικλέτες σε δασικές ή ημιδασικές...