Έξοδος για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε κλαμπ χωρίς την Κέιτ – Χόρευε και ήταν χαλαρός (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Μπορεί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον την περασμένη Παρασκευή να πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση, για φέτος, στις βασιλικές ιπποδρομίες του ‘Ασκοτ περνώντας αρκετές ώρες παρακολουθώντας τους φημισμένους ιππικούς αγώνες, ωστόσο, πιο μετά η κατάσταση ήταν διαφορετική.

    Το βράδυ ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Γουίλιαμ διασκέδαζε σε γνωστό κλαμπ στο Κάμντεν του Λονδίνου. Σε βίντεο διακρίνεται ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ντυμένος με ένα γαλάζιο πουκάμισο, να κρατάει μια μπύρα και να συνομιλεί με δύο φίλους του ενώ βρίσκεται στον εξώστη του πρώην θεάτρου της βρετανικής πρωτεύουσας.

    Χωρίς την Κέιτ στο πλευρό του φαινόταν χαλαρός, καθώς συνομιλούσε με τον νονό του πρίγκιπα Λούις και ιδιοκτήτη νυχτερινών κλαμπ Γκάι Πέλι (Guy Pelly) και τον στενό του φίλο Τζέιμς Μιντ (James Meade). Μάλιστα επέδειξε τις καλύτερες χορευτικές του φιγούρες καθώς στεκόταν στο ιδιωτικό χώρο του κλαμπ.

    Σύμφωνα με την Daily Mail η έξοδος ίσως να έγινε με αφορμή τα γενέθλια που είχε στις 21 Ιουνίου, καθώς έκλεισε τα 41 του χρόνια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθη άνδρας για πρόκληση σωματικών βλαβών σε 14χρονο

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Ανδραβίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού...

    80 ψηφιακές καταγγελίες στην Πυροσβεστική για ακαθάριστα οικόπεδα στον Δήμο Πατρέων

    Μέσα σε λιγότερες από 25 ημέρες από τη λήξη...

    Πάτρα: Την Δευτέρα στον Ανακριτή ο ληστής με το μαχαίρι

    Προθεσµία για να απολογηθεί την ∆ευτέρα στον Ανακριτή Πατρών...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 12/7/2025

    13:45 COSMOTE SPORT 5 HD Moto3 Γκραν Πρι Γερμανίας...