‘Εξωση στην δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού μετά από πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Σε έξωση της δημοσιογράφου Ιωάννα Κολοβού, η οποία για χρόνια ήταν συνεργάτιδα του Μίκη Θεοδωράκη, προχώρησαν οι αρχές μετά τον πλειστηριασμό για χρέος της τάξης των 15.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια στις 5:30 το πρωί έφτασε ο δικαστικός επιμελητής μαζί με αστυνομικούς, της χτύπησαν την πόρτα και της ζήτησαν να τους ανοίξει. Όταν η ίδια δεν το έκανε, σύμφωνα με όσα είπε στο OPEN, τότε κλειδαράς έσπασε την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι.

    ICECAP

    «Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (…). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό» δήλωσε η Ιωάννα Κολοβού υποστηρίζοντας ότι κάποιος τη χτύπησε «πολύ δυνατά στο χέρι.

    Σε προηγούμενες δηλώσεις της η κυρία Κολοβού είχε υποστηρίξει ότι το χρέος της δεν οφειλόταν σε δάνειο αλλά σε «μάζεμα» που της προτάθηκε για πιστωτικές κάρτες.

    Σύμφωνα με την ίδια δεν της έγινε καμία πρόταση να καταβάλλει κάποιο ποσό ώστε να κλείσει η υπόθεση αλλά αντίθετα «καθημερινώς δεχόμουν τηλεφωνήματα, ζούσα με αυτή την αγωνία».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σκότωσαν Αιγύπτιο μέσα σε αυτοκίνητο σε πιλοτή πολυκατοικίας στην Καλλιθέα – Είχε απασχολήσει τις Αρχές για ναρκωτικά

    Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας μέσα σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα τα ξημερώματα του...

    Τουλάχιστον 12 νεκροί σε επίθεση ενόπλων σε αρένα με κοκορομαχίες στον Ισημερινό – Δείτε βίντεο

    Ένοπλοι που φόραγαν στρατιωτικές στολές, πιθανόν μεταμφιεσμένοι, άνοιξαν πυρ εναντίον...

    Νίκος Οικονομόπουλος: “Χρυσή” αποδεικνύεται η μεγάλη επένδυση του Αχαγιώτη – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%ba%ce%bd/

    Bugatti Tourbillon: Ο εξτρά εξοπλισμός κοστίζει όσο μια Ferrari!

    Εντάξει, όταν η Bugatti άρχισε να αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες και την...