Εύα Καϊλή: Η απογοήτευσή της για τη νέα απόφαση κράτησης – Τι είπε στον Δημητρακόπουλο

Ημερομηνία:

Ενώ περίμενε τη νέα απόφαση για την κράτησή της, η Εύα Καϊλή επικοινώνησε με τον συνήγορό της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο το βράδυ της Πέμπτης (16/2).

PHILOXENIA

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Εύα Καϊλή επικοινώνησε με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, την ώρα που εκείνος δειπνούσε με δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες. Της είπε ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση εισαγγελίας για το αποτέλεσμα της δίκης, αλλά αξιόπιστη πηγή ανέφερε ότι θα εξακολουθήσει η προσωρινή κράτηση.

Η Εύα Καϊλή μόλις το άκουσε αισθάνθηκε απογοήτευση, διότι η διαδικασία πήγε πολύ καλά και εθίγησαν και θέματα που αφορούσαν την ουσία της υπόθεσης και αποδομήθηκε εντελώς η αξιοπιστία του Παντσέρι και των καταγγελιών, όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Η κυρία Καϊλή θα παραμείνει προφυλακισμένη για την υπόθεση του Qatargate και σήμερα, αναμένεται να ασκηθεί έφεση, η οποία πρέπει να εξεταστεί μέσα σε 15 μέρες.

Αντόνιο Παντσέρι και Μαρκ Ταραμπέλα παραμένουν επίσης στη φυλακή και αναμένεται να ασκήσουν κι εκείνοι έφεση.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ρεσιτάλ μελωδικότητας στο Δημαρχείο- Από τη Χριστίνα Τσιμπρή και τον Χρήστο Τσατσαμπά

Διαχρονικές ελληνικές και ξένες μελωδίες, μέσα από μια ιδιαίτερα...

Ποιος είναι ο πιο υψηλόμισθος ηγέτης στον κόσμο με απολαβές 2,85 εκατ. δολαρίων – 7 φορές πάνω από τον Τραμπ

Ο πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης, Λόρενς Γουόνγκ, ετοιμάζεται να δει την απόσταση ανάμεσα...

Πάτρα: ΟΧΙ του Δήμου στην μετονομασία της οδού Κορίνθου σε Κωστή Παλαμά – ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

Δεν προτίθεται ο Δήμος της Πάτρας να προχωρήσει στη...

Τρία μικρά τιγράκια της Σουμάτρας γεννήθηκαν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, δείτε εικόνες

Τρία μικρά τιγράκια της Σουμάτρας γεννήθηκαν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, σε μια...