Εύα Καϊλή: Τελικά, θα δει την Παρασκευή την κόρη της για τρεις ώρες στη φυλακή

    Ημερομηνία:

    Άλλαξαν στάση, κατά πληροφορίες, οι βελγικές αρχές απέναντι στην Εύα Καϊλή και ειδικότερα ως προς το αίτημά που είχε καταθέσει να βλέπει το παιδί της.

    Αν και νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό από τις Βρυξέλλες ότι οι Αρχές του Βελγίου είχαν απορρίψει το διπλό αίτημά της να συναντά τη μικρή κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να την βλέπει μέσω Skype όσο βρίσκεται με τον παππού της, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ερχόμενη Παρασκευή, ανήμερα των Φώτων και για τρεις ώρες, η Εύα Καϊλή θα μπορέσει να δει τη 2χρονη κόρη της στις φυλακές του Χάρεν.

    GLEARNET

    Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε ζητήσει να συναντά την μόλις δύο ετών κόρη της κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να την βλέπει μέσω Skype, όσο βρίσκεται με τον παππού της.

    Ωστόσο, και τα δύο αιτήματα είχαν απορριφθεί, όπως ανέφερε το μεσημέρι σε δηλώσεις του ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

    Αυτή η άρνηση είχε φέρει ένα ξέσπασμα της Εύας Καϊλή μέσα από το κελί της. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, η Εύα Καϊλή είπε χαρακτηριστικά: «Βασανίζομαι. Είναι άδικο αυτό. Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή και την κρατάνε μακριά μου;».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 5 και τη Δευτέρα 6-10-2025

    ΚΗΔΕΙA    ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΤ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ (ΕΤΩΝ 91) ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ...

    National League 1: Ήττα για τον Απόλλωνα, έχασε 78-70 από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου

    Με το… αριστερό μπήκε ο Απόλλωνας στο πρωτάθλημα της...

    Γιώργος Μαζωνάκης: «Κλείδωσε» η συμφωνία του περιζήτητου τραγουδιστή με νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

    Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να συμφώνησε με επιχειρηματία για εμφανίσεις σε νυχτερινό...

    Καιρός: Βροχές από αύριο Δευτέρα στην Πάτρα – Χάρτες – Πρόβλεψη ανά τρεις ώρες

    Συννεφιά και άνοδο της θερμοκρασία προβλέπεται για σήμερα Κυριακή...