Ευχές με πολίτες της Αιγιάλειας αντάλλαξε ο Α. Κατσανιώτης

    Ημερομηνία:

    Eυχές για το νέο έτος με πολίτες της Αιγιάλειας, αντάλλαξε το απόγευμα της Κυριακής, ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης.

    Ο κ. Κατσανιώτης υποδέχθηκε τους πολίτες στο ξενοδοχείο «AMARIO» στην Παραλία του Αιγίου και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως το 2023 θα είναι μία πολύ καλύτερη χρονιά, καθώς οι Έλληνες θα επιλέξουν να συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2019 για μία Ελλάδα, οικονομικά και εθνικά ισχυρή.

    photo-2023-01-30-11-58-16_16_5_11zon.jpg

    Επίσης, είχε την ευκαιρία να σημειώσει τη μεγάλη πρόοδο που έχει υπάρξει και σε τοπικό επίπεδο, προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση και ανάπτυξη της Αιγιάλειας και συνολικά της Αχαΐας, η οποία έχει τεθεί σε μεγάλη προτεραιότητα της κυβέρνησης, ως κέντρο ανάπτυξης συνολικά του δυτικού άξονα της χώρας.

    Ευχές με πολίτες της Αιγιάλειας αντάλλαξε ο Α. Κατσανιώτης

    photo-2023-01-30-11-58-16_13_3_11zon.jpg

    photo-2023-01-30-11-58-16_14_4_11zon.jpg

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρόμος σε κούρσα: 34χρονος επιτέθηκε σε ταξιτζή που αρνήθηκε να τον πάρει

    Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός ο οποίος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί και...

    27χρονος πήγε να καταγγείλει ληστεία και βρέθηκε να δικάζεται καθώς έκλεισε ερωτικό ραντεβού με ανήλικη

    Αθώος κρίθηκε απο το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 27χρονος που...

    Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Προσωπική δέσμευση του προέδρου Τραμπ η ενίσχυση της συνεργασίας με την Ελλάδα»

    Σε μια τελετή με έντονο συμβολισμό, διακριτή πολιτική βαρύτητα...

    Συνάντηση του συλλόγου «Πάτρα 82» με τον διοικητή του Γ.Ν. Άγιος Ανδρέας

    Στις 18/11/2025 και στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας ο...