Ευγενία Μανωλίδου: «Πλέον δεν φοβάμαι τίποτα παρά μόνο τον Θεό»

    Ημερομηνία:

    Η Ευγενία Μανωλίδου, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στην Έλενα Παπαβασιλείου, μίλησε για τη διαδρομή της, τη σημασία της οικογένειας, την απόφαση να αναλάβει τη διεύθυνση της «Ελληνικής Αγωγής» και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

    Η γνωστή μουσικός και διευθύντρια της «Ελληνικής Αγωγής» αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή που προέκυψε στη ζωή της πριν από επτά χρόνια. «Όταν πριν από 7 χρόνια ήταν να φύγω από την Ελλάδα γιατί είχα μία πολύ καλή πρόταση από την Αμερική να πάω να μείνω. Ήθελα πολύ να φύγω με την οικογένεια και ο σύζυγός μου δεν ήθελε καθόλου να φύγουμε. Μου ανέθεσε τη διεύθυνση της Ελληνικής Αγωγής», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Η Ευγενία Μανωλίδου δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην παιδική της ηλικία. «Πιστεύω ότι αν δεν είχα μεγαλώσει δύσκολα δεν θα τα κατάφερνα. Μεγάλωσα πολύ δύσκολα, γιατί έτσι τα έφερε η ζωή. Έχασα τον πατέρα μου στα 14 και η μητέρα μου έπρεπε να μας μεγαλώσει και τους δυο. Άλλαξε πολύ η ζωή μου όταν έχασα τον πατέρα μου. Εκείνη τη στιγμή δεν το συνειδητοποιείς, βγαίνουν άλλες αντιστάσεις», ανέφερε με ειλικρίνεια.

    Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι πλέον δεν φοβάται τίποτα: «Πλέον δεν φοβάμαι τίποτα παρά μόνο τον Θεό. Έχω περάσει δύσκολα σε δύσκολες ηλικίες».

    Μιλώντας για τον σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη, και την ενασχόλησή του με την πολιτική, αποκάλυψε ότι αρχικά δεν επιθυμούσε αυτή την πορεία. «Όταν γνωριστήκαμε δεν υπήρχε η πολιτική στο προσκήνιο. Ξαφνικά μια μέρα μου είπε ότι αποφάσισε να γίνει εκπρόσωπος Τύπου του Γιώργου Καρατζαφέρη. Δεν ήθελα, τον απέτρεψα, αλλά ήταν κάτι που ήθελε ο ίδιος πάρα πολύ, πίστευε ότι θα τα καταφέρει και δίκιο είχε. Εγώ τη φοβόμουν την πολιτική σκηνή», δήλωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι φωτιές σε αριθμούς: Μείωση κατά 15% σε σχέση με πέρυσι αλλά υψηλός ο μέσος όρος

    Ο μέσος όρος των 45 πυρκαγιών καθημερινά είναι μεγάλος, ωστόσο η...

    Στην τελική φάση ο σχεδιασμός για τη μείωση της διδακτέας ύλης σε δημοτικό και γυμνάσιο

    Στην τελική φάση επεξεργασίας του σχεδίου για τον περιορισμό...

    Ηγουμενίτσα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» και γκρέμισε τοίχο γηπέδου κατά τη διάρκεια καταδίωξης – ΦΩΤΟ

    Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου...

    Νέο Προσοντολόγιο: Για πρώτη φορά διορισμοί στο Δημόσιο για δεκάδες χιλιάδες αποφοίτους νέων πανεπιστημιακών τμημάτων

    Σε ριζική αναμόρφωση και εμπλουτισμό του Προσοντολογίου – Κλαδολογίου...