Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Στην 8η θέση στο επί κοντώ η Στεφανίδη

Ημερομηνία:

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν πήρε σήμερα αυτό που μπορούσε από την από τον αγώνα της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων της Πολωνίας.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ έμεινε στην όγδοη θέση με άλμα στα 4,40 μ., επίδοση που δεν αντιπροσωπεύει την αγωνιστική της κατάσταση. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κριερ στη συνέχεια δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 4,50 μέτρα.

Νικήτρια του αγώνα ήταν η Βίλμα Μούρτο με 4,71 μ. και ακολούθησαν Μόσερ (Ελβετία) και Σβαμπίκοβα (Τσεχία) με 4,60 μέτρα. “Προφανώς και είμαι απογοητευμένη με το αποτέλεσμα και κυρίως γιατί πάει πολύ καλά η προπόνηση.

Αισθάνομαι πως δυσκολεύομαι να συγκεντρωθώ στους αγώνες και να κάνω αυτό που κάνω στην προπόνηση. Είμαι υγιής και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα έρθει και και η ώρα μου”, είπε η αθλήτρια με το τέλος του αγώνα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νέα απάτη στην Πάτρα: Παρέδωσε σακούλα με κοσμήματα αξίας 7.000 ευρώ σε …βοηθό ασφαλιστή

Ακόμη μία υπόθεση εξαπάτησης με θύμα μία γυναίκα καταγράφεται...

«Πάτρα Ενωμένη»: Συζήτηση με πολίτες στην Αγυιά – ΦΩΤΟ

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Eνωμένη», αναφέρονται τα...