Φ. Ζαΐμης: Στην «πρώτη γραμμή» για να στηρίξει το έργο της κατάσβεσης δίπλα στο δάσος της Στροφυλιάς

    Ημερομηνία:

    Ταχύτατα ανταποκρίθηκε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΔΕ στην επικίνδυνη πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης σε εκτάσεις δίπλα στο προστατευόμενο δάσος της Στροφυλιάς στα σύνορα Ηλείας – Αχαΐας.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, ο οποίος βρέθηκε επί τόπου στη Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πάτρας προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη της πυρκαγιάς, δήλωσε:

    «Από την πρώτη στιγμή ως Π.Ε. Αχαΐας συνδράμουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία με υδροφόρες και χωματουργικά μηχανήματα για το έργο της κατάσβεσης. Βρισκόμαστε όλοι σε επιχειρησιακή επιφυλακή έως ότου γίνει πλήρης κατάσβεση της πυρκαγιάς. Στόχος μας είναι η προστασία του φυσικού μας πλούτου και των πολιτών. Οφείλουμε όλοι να είμαστε διπλά προσεκτικοί λόγω των καιρικών συνθηκών και να θυμόμαστε ότι μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2024 απαγορεύεται η καύση κλαδιών και χόρτων».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πρωταθλητές των aircondition: Δεύτερη η Ελλάδα στην κατανάλωση κλιματιστικών στην ΕΕ

    Καθώς η Ευρώπη μαστίζεται από ένα ακόμη κύμα καύσωνα, ο...

    Πολιτικός «σεισμός» για τις χρεώσεις στα ΑΤΜ – Τι απαντά η Τράπεζα Πειραιώς

    Μία σημαντική αλλαγή στη χρήση των ΑΤΜ ανακοίνωσε πρόσφατα...

    «Ο σύζυγός μου παρακολουθεί ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου την ώρα που κάνουμε έρωτα. Νιώθω άχρηστη»

    Είναι φυσιολογικό κάθε σχέση, ειδικά αν μετρά πολλά χρόνια ύπαρξης,...