• Επικοινωνία

Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει στο MEGA

Ημερομηνία:

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στο MEGA, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Όπως αναφέρεται στο δελτίου τύπου, η παρουσιάστρια θα αναλάβει την πρωινή ζώνη, με την εκπομπή της να επικεντρώνεται στην ψυχαγωγία.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Το MEGA υποδέχεται με χαρά τη Φαίη Σκορδά στην τηλεοπτική του οικογένεια!

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει εδώ από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές. Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση.

Πάντοτε ευγενική και άμεση στην επικοινωνία της με το τηλεοπτικό κοινό, η Φαίη Σκορδά επιμένει όλα αυτά τα χρόνια στην κλασική ψυχαγωγία. Άνθρωπος με αυξημένο το αίσθημα της ενσυναίσθησης για όσα συμβαίνουν γύρω μας, διαχειρίζεται με σεβασμό και διακριτικότητα τους καλεσμένους της αποδεικνύοντας πως οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις μπορούν να είναι προσωπικές.

Έχοντας καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με το πρωινό στη μικρή οθόνη, στέκεται με άνεση και δεξιότητα απέναντι σε όσα απασχολούν σήμερα τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και τον τηλεθεατή γενικότερα. Η Φαίη Σκορδά έρχεται να αφήσει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, μέσα από το νέο πρόγραμμα του MEGA».

PhysioClinic

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η περιπέτεια του 58χρονου που ξεψύχησε σε ασθενοφόρο – Δεν τον δεχόταν το νοσοκομείο

Τραγική κατάληξη είχε ένας 58χρονος, που υπέστη οξύ έμφραγμα...

Το χειρότερο σενάριο για σεισμό στην Ιαπωνία: 9 Ρίχτερ, 300.000 νεκροί και ζημιές που φτάνουν το μισό ΑΕΠ της χώρας

Η οικονομία της Ιαπωνίας θα μπορούσει να καταγράψει απώλειες έως και...

Συνταγή για γαρίδες με ρύζι και αρακά – Ένα νόστιμο και θρεπτικό πιάτο

Οι γαρίδες με ρύζι και αρακά είναι ένα νόστιμο...

Γλυκά Νερά: Φοιτητής εξ αποστάσεως ο δολοφόνος της Καρολάιν

Από το κελί του στο σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου, όπου κρατείται...