Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης να απολογηθεί στον ελληνικό λαό και να ακολουθήσει το παράδειγμα του Σέρβου ομολόγου του

    Ημερομηνία:

    «Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης αποδείχτηκε αμετανόητος, ανεπαρκής, φοβισμένος και ηττημένος», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ALPHA και προσθέτει: «Επιχείρησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, βλέποντας τη λαϊκή κατακραυγή».

    Στην σκληρή του ανακοίνωση απορρίπτει τις εξηγήσεις του έδωσε ο πρωθυπουργός υποστηρίζοντας: «Ένας ανεπαρκής πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε την ελληνική κοινωνία για την πιθανότητα μεταφοράς εύφλεκτων υλικών στην εμπορική αμαξοστοιχία, που πιθανώς να στοίχισε τη ζωή δεκάδων συμπολιτών μας στα Τέμπη.

    Παραδέχτηκε επίσης το μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος. Με πρόσχημα τον δήθεν «καλό σκοπό», ομολόγησε την καταστροφή πειστηρίων εγκλήματος. Παραδέχτηκε και την εξεταστική της συγκάλυψης. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε ζητήσει να έρθει στη Βουλή εκπρόσωπος των μηχανοδηγών, ο πρόεδρος της επιτροπής τηλεδιοίκησης, ο προηγούμενος πρόεδρος του ΟΣΕ και ο προηγούμενος διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όμως τότε η ΝΔ το αρνήθηκε.

    Να αφήσει τα μισόλογα και να δεσμευτεί ότι θα επιτρέψει στη Δικαιοσύνη να κρίνει τα πολιτικά πρόσωπα, που θα εμπλέκονται στη δικογραφία. Και δεν θα τους ξεπλύνει με μια προανακριτική που θα εκτονώσει την ένταση και δεν θα παραπέμψει κανέναν στον φυσικό δικαστή. Ακόμα θυμόμαστε τα χειροκροτήματα στον κ. Καραμανλή.

    Ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε καμία κουβέντα για τη δικογραφία της Ευρωπαίας Εισαγγελέα, η οποία ζήτησε κατ΄ ουσίαν προανακριτική για παράβαση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, την οποία η κυβέρνηση επέλεξε να αγνοήσει.

    Δεν είπε καμία κουβέντα για το γεγονός ότι δύο τρένα κινούνταν στην ίδια γραμμή με μεγάλες ταχύτητες για πολλά χιλιόμετρα. Ούτε για τον έλεγχο της χώρας από την ΕΕ για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων».

    Κλείνοντας ο κ. Φάμελλος υπογραμμίζει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία επιμένει στην πρότασή του για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή των πολιτικών αρχηγών. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να έρθει και να απολογηθεί στον ελληνικό λαό που ζητά οξυγόνο και στη συνέχεια να ακολουθήσει το παράδειγμα του Σέρβου ομολόγου του».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αλλαγές φέρνει το IRIS για τις επιχειρήσεις: Πρόστιμα και όρια συναλλαγών

    Η υποχρεωτική δυνατότητα αποδοχής πληρωμών μέσω IRIS επεκτείνεται πλέον και στα νομικά...

    Άλιμος: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο 15χρονος που έπαθε ανακοπή σε γυμναστήριο

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ένα 15χρονο αγόρι,...

    Κορωπί: Τα παιδιά αυτόπτες μάρτυρες του ξυλοδαρμού της μητέρας τους: «Ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά» τόνισε ο 4χρονος

    Σοκ προκαλεί η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Κορωπί, όπου μια...

    Κληρονομικό Δίκαιο: Με την Κληρονομική Σύμβαση, οι διαμάχες μεταξύ κληρονόμων ίσως γίνουν παρελθόν

    Με την επικείμενη αναμόρφωση του κληρονομικού δικαίου στη χώρα μας, προτείνεται...