Φαρμάκης, Μαυρομμάτης και Παΐσιος συνάντησαν τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

Ημερομηνία:

Μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ της αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ.κ Ελπιδοφόρου.

PHILOXENIA

Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντεπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστος Παΐσιος είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Σεβασμιώτατο.

Ο Θανάσης Μαυρομμάτης σημειώνει στα κοινωνικά δίκτυα: «Στην αποστολή μας συμμετείχαν και οι ένστολοι Αη Συμιώτες, οι οποίοι με την παρουσία τους τίμησαν την παράδοση και την πολιτιστική μας κληρονομιά. Το Μεσολόγγι βρέθηκε συμβολικά στη Νέα Υόρκη, μεταφέροντας μηνύματα ιστορίας, ενότητας και εξωστρέφειας του τόπου μας. Με σεβασμό στις ρίζες μας και βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, συνεχίζουμε να ενισχύουμε τους δεσμούς του Ελληνισμού όπου κι αν βρίσκεται».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την Γεωργία Κριμπά

Σε πλήρη εξέλιξη, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα, βρίσκονται...

Η Κλόντια Σίφερ έκλεισε τα 56 και το γιόρτασε μέσα σε πισίνα: Ευγνώμων, έγραψε

Τα 56 έκλεισε η Κλόντια Σίφερ και το γιόρτασε μέσα σε...

Οι βουτιές της Ευγενίας Σαμαρά σε «φυσικό πηγάδι» στο Μεξικό: Ο νέος μου έρωτας στη φύση, σχολιάζει

Νέες εικόνες από το ταξίδι της στο Μεξικό μοιράστηκε με τους...

Άγριο ξύλο μεταξύ τουριστών στο Κάπρι: Χτυπήθηκαν με καρέκλες, γροθιές και κλωτσιές, δείτε βίντεο

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν στο Κάπρι τη Δευτέρα (24/8), όταν ομάδα τουριστών...