Φειδίας Παναγιώτου: Έβγαλε τη μπλούζα και χόρεψε πάνω στα άρματα στο καρναβάλι της Λεμεσού

    Ημερομηνία:

    Ο ευρωβουλευτής και γνωστός Youtuber, Φειδίας Παναγιώτου, έδωσε το δικό του ξεχωριστό στίγμα στο καρναβάλι της Λεμεσού, συμμετέχοντας γυμνόστηθος στην εορταστική παρέλαση.

    Ο 26χρονος ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής από την Κύπρο, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τα viral βίντεό του και τη δημόσια αλληλεπίδρασή του με τον Έλον Μασκ, ο οποίος μάλιστα τον έχει στηρίξει δημοσίως, έκλεψε για άλλη μία φορά την παράσταση, χορεύοντας χωρίς μπλούζα πάνω σε άρμα και βγάζοντας φωτογραφία με καρναβαλιστές.

    Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, ο Φειδίας Παναγιώτου φαίνεται να ανεβαίνει σε ένα από τα άρματα της παρέλασης φορώντας μόνο μία γραβάτα, και λικνιζόμενος στους ξέφρενους ρυθμούς της γιορτής.

    Δείτε βίντεο:

     

    Η παρουσία του δεν περιορίστηκε μόνο στην παρέλαση, καθώς λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε ανάμεσα στον κόσμο, τραγούδησε, φώναξε συνθήματα και έβγαλε αμέτρητες φωτογραφίες με τους παρευρισκόμενους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Χαράλαμπος Σπανός, για τον αδελφό του Γιώργο που “έφυγε” πριν μερικές ημέρες

    Ο Χαράλαμπος Σπανός, για τον αδελφό του Γιώργο που...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Από τη Συγκάλυψη στον Αφανισμό – Νέο Σκάνδαλο, Νέα Ήττα για την Κυβέρνηση – Του Δημήτρη Παλούμπη

    Του Δημήτρη Παλούμπη Η πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να...

    «Ψήθηκε» η Ισπανία: Καθαρίστρια πέθανε από ακραία ζέστη – Έφτασε τους 46 βαθμούς η θερμοκρασία

    Η πόλη Ελ Γρανάδ στην Ισπανία κατέγραψε το Σάββατο...

    ΠΑΤΡΑ: Τούμπαρε αυτοκίνητο στην Εθνική! Πανικός στο σημείο – ΦΩΤΟ

    Τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί στην Ολυμπία Οδό λίγο...