Φεστιβάλ κρασιού στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Αυτή την Κυριακή και την Δευτέρα, 7 και 8 Μαΐου πραγματοποιείται το «Wine2Wine Fest Patras 2023”, στον μοναδικό χώρο του Οmega Yacht Club.

    Συνολικά 50 εκθέτες θα εκπροσωπήσουν πάνω από 90 από τα πιο σημαντικά οινοποιεία από όλη την Ελλάδα καθώς και δίκτυα εμπορίας οίνου από τον παγκόσμιο αμπελώνα και θα εκθέσουν τα ξεχωριστά κρασιά τους, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν οι επισκέπτες μας, ενώ παράλληλα θα διοργανωθούν παρουσιάσεις, ημερίδες και master classes. Το περιβάλλον του Wine2Wine, προσφέρει επίσης τη δυνατότητα για διαπροσωπικές B2B συζητήσεις μεταξύ εκθετών και επαγγελματιών καθώς και prive οινογνωσίες.
    Η εκδήλωση φέρει την στήριξη του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ), ως φορέα εκπροσώπησης των επαγγελματιών της εστίασης.
    Το πρόγραμμα:
    – Κυριακή 11:00-19:00, έκθεση ανοικτή για το Οινόφιλο κοινό
    -Δευτέρα 11:00-19:00, έκθεση ανοικτή για επαγγελματίες οίνου και εστίασης
    Το «Wine2Wine Fest» με δημιουργούς της ομάδας τους Άκη Ξένο και ο Ανδρέας Τζούδα, αποτελεί μια ξεχωριστή έκθεση κρασιού, η οποία ευελπιστεί να αποτελέσει θεσμό στο οινικό γίγνεσθαι της χώρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ιστορία πίσω από τη διάσημη φωτογραφία Λόρεν – Μάνσφιλντ που διχάζει μέχρι σήμερα

    Η φωτογραφία της Σοφία Λόρεν και της Τζέιν Μάνσφιλντ από το 1957 αποτελεί...

    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Αύξηση της κάλυψης εργαζομένων – Τι αναμένεται

    Το ποσοστό των εργαζομένων που καλύπτονται από συλλογικές συμβάσεις εργασίας στην Ελλάδα βρίσκεται...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον Τάκη Φιλιππόπουλο – ΦΩΤΟ

    Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου ο...