Φιλική ήττα, εντός έδρας, για τον Προμηθέα από τον Ολυμπιακό

    Ημερομηνία:

    Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής με 81-72 σκορ στο φιλικό του παιχνίδι με αντίπαλο τον Προμηθέα, που διεξήχθη το Σάββατο στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας.

    Οι Αχαιοί ήταν ανταγωνιστικοί στο α΄ μέρος με «αιχμή του δόρατος» τον Κουλμπόκα βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Πειραιά. Μετά το ημίχρονο ο Σακίελ ΜακΚίσικ ήταν εξαιρετικός, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Ταρίκ Μπλακ, και ο Ολυμπιακός ξέφυγε και με +15 πόντους για το 61-76 στο 37ο λεπτό.

    Ο ΜακΚίσικ σημείωσε 21 πόντους, ενώ ο Μπλακ τον ακολούθησε με 15. Ο Πίτερς πέτυχε 12 πόντους και ο Ουόκαπ 11. Μετά τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ με την εθνική επέστρεψε ο Μιχάλης Λούντζης στη δράση. Εκτός έμειναν οι διεθνείς Παπανικολάου, Σλούκας, Λαρεντζάκης, Βεζένκοφ. Ο Μουσταφά Φαλ αγωνίζεται στο Βερολίνο με την εθνική Γαλλίας στον αυριανό τελικό (21:30) κόντρα στην Ισπανία, στο Ευρωμπάσκετ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To οριστικό αντίο σε έναν χώρο που διασκέδασαν χιλιάδες Πατρινοί – φωτό και βίντεο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/to-%ce%bf%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bf-%cf%83%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%ba/

    Αχαϊα: 470 κενά εκπαιδευτικών σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    Το ΔΣ του Συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών εστίασε στα...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Spring rolls με σάλτσα φιστικιού

    Υλικά Μερίδες: 4 Για τα spring rolls 1 μεγάλο καρότο,...

    Ποιος «ευθύνεται» που πίνουμε το εσπρεσάκι σε τόσο μικρό φλιτζάνι;

    Σκεφτείτε πόσο αυτονόητο μας φαίνεται σήμερα να μας σερβίρουν...