Φιλική ήττα, εντός έδρας, για τον Προμηθέα από τον Ολυμπιακό

Ημερομηνία:

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής με 81-72 σκορ στο φιλικό του παιχνίδι με αντίπαλο τον Προμηθέα, που διεξήχθη το Σάββατο στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας.

PHILOXENIA

Οι Αχαιοί ήταν ανταγωνιστικοί στο α΄ μέρος με «αιχμή του δόρατος» τον Κουλμπόκα βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Πειραιά. Μετά το ημίχρονο ο Σακίελ ΜακΚίσικ ήταν εξαιρετικός, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Ταρίκ Μπλακ, και ο Ολυμπιακός ξέφυγε και με +15 πόντους για το 61-76 στο 37ο λεπτό.

Ο ΜακΚίσικ σημείωσε 21 πόντους, ενώ ο Μπλακ τον ακολούθησε με 15. Ο Πίτερς πέτυχε 12 πόντους και ο Ουόκαπ 11. Μετά τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ με την εθνική επέστρεψε ο Μιχάλης Λούντζης στη δράση. Εκτός έμειναν οι διεθνείς Παπανικολάου, Σλούκας, Λαρεντζάκης, Βεζένκοφ. Ο Μουσταφά Φαλ αγωνίζεται στο Βερολίνο με την εθνική Γαλλίας στον αυριανό τελικό (21:30) κόντρα στην Ισπανία, στο Ευρωμπάσκετ.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Συνεργασία Δήμων Ακτίου–Βόνιτσας και Ξηρομέρου για την πλύση των κάδων

Συνεχίζονται στον Δήμο Ακτίου–Βόνιτσας οι εργασίες καθαρισμού και πλύσης...

Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. Αχαΐας για το 2027

Τρία σημαντικά θέματα για την εξέλιξη των έργων και...

Δύο συλλήψεις για απόπειρα κλοπής από Ιερό Ναό

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από...

Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές μοτοσικλετών στο Αγρίνιο

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνιάστηκαν, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της...