Φιλιππίνες – Ιταλία 83-90: Προκρίθηκαν οι «Ατζούρι», αποκλεισμός για την Ανγκόλα

    Ημερομηνία:

    Σε ένα παιχνίδι που ακόμη και με ήττα έως 11 πόντους η Ιταλία θα έπαιρνε την πρόκριση ως δεύτερη από τον όμιλό τη πίσω από τη Δομινικανή Δημοκρατία, κατάφερε να κερδίσει την οικοδέσποινα ομάδα των Φιλιππίνων στη Μανίλα με 93-90 και να περάσει στην επόμενη φάση του τουρνουά.

    Ενθουσιώδεις και ανταγωνιστικοί οι Φιλιππινέζοι στο ξεκίνημα του αγώνα έμειναν κοντά στο σκορ σε όλη την 1η περίοδο και προηγήθηκαν μέχρι και με 4 πόντους στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου (26-22).

    Στη συνέχεια η Ιταλία μπόρεσε να λειτουργήσει πολύ καλύτερα επιθετικά και με πρώτο σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Σιμόνε Φοντέκιο, που τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους αύξησε γρήγορα τη διαφορά της και έφτασε μέχρι και στο +18 στην αρχή του τέταρτου οκταλέπτου (62-80).

    Ένα καλό κλείσιμο στον αγώνα από τις Φιλιππίνες περιόρισε τη διαφορά στους 7 και το τελικό 83-90, με τους οικοδεσπότες να τελειώνουν τον όμιλο με 3 ήττες σε ισάριθμους αγώνες και να επικεντρώνονται πλέον στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 17 έως 32.

    Τα δεκάλεπτα: 23-20, 39-48, 60-73, 83-90

    Φιλιππίνες – Ιταλία 83-90: Προκρίθηκαν οι «Ατζούρι», αποκλεισμός για την Ανγκόλα Φιλιππίνες – Ιταλία 83-90: Προκρίθηκαν οι «Ατζούρι», αποκλεισμός για την Ανγκόλα

    TAG

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απάτες: Αρπακτικά ξαφρίζουν ανυποψίαστους πολίτες μέσω Facebook

    Αν και το Marketplace του Facebook είναι ένας από...

    Διαθήκες, δικογραφίες, δικηγόροι: Ο Νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας βάζει τέλος στις καθυστερήσεις

    Από τον Σεπτέμβριο τίθενται σε ισχύ σημαντικές νομοθετικές αλλαγές μέσω...

    Ενοχος ο κρεοπώλης – Σκότωσε τον Μπάμπη

    Καταδικαστική η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αγρίνιου για...