Φινλανδία: Ευρείας αποδοχής έτυχε στη βουλή η πρόταση για την ανέγερση φράχτη στα σύνορα με τη Ρωσία

    Ημερομηνία:

    Η πρόταση για την ανέγερση φράχτη σε τμήμα των συνόρων ΦινλανδίαςΡωσίας έτυχε  ευρείας αποδοχής από τα κόμματα του φινλανδικού κοινοβουλίου.

    Η πρωθυπουργός Σάνα Μάριν ζήτησε τη σύγκληση της ολομέλειας για να συζητηθεί η πρόταση για τον φράχτη, η ανέγερση του οποίου υπολογίζεται πως μπορεί να διαρκέσει έως και τέσσερα χρόνια. Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση, η φινλανδή πρωθυπουργός δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα προωθήσει την κατασκευή του έργου στον συμπληρωματικό προϋπολογισμό του φθινοπώρου, με το κόστος για τις εργασίες του πρώτου έτους να υπολογίζεται σε 140 εκατομμύρια ευρώ.

    Τα χερσαία σύνορα Φινλανδίας-Ρωσίας εκτείνονται σε περίπου 1.300 χιλιόμετρα, αλλά ο φράχτης θα καλύψει περίπου 300 χιλιόμετρα. Επί του παρόντος, υπάρχουν μόνο μερικοί μικροί φράχτες σε διάφορα σημεία κατά μήκος των συνόρων των δύο χωρών, προκειμένου να εμποδίζουν τη διέλευση βοοειδών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο δολοφόνος του Λάλα είχε απαγάγει και τον Γιώργο Κυπαρίσση

    Μπλεγμένος και στην απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση ήταν ο ένας...

    Χαράλαμπος Μπονάνος για Ρωμαϊκό Ωδείο: Η συνεργασία …κάνει θαύματα

    Σε ανάρτησή του ο αν. Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος σημείωσε: Είχα...

    Η viral τούμπα Ιταλού πολιτικού: Έπεσε σε σκάλα και «έσκασε» με το κεφάλι σε σπάνιο βιτρό ΒΙΝΤΕΟ

    Το περιστατικό έγινε στο Palazzo Piacentini της Ρώμης με «πρωταγωνιστή» τον...

    Σύγχρονοι παλιατζήδες αδειάζουν τα σπίτια από άχρηστα με ένα κλικ και τίποτα δεν πάει χαμένο

    Η φωνή του παλιατζή, στεντόρεια και γνώριμη, αντηχούσε κάποτε...