Φινλανδία: «Πάγωσαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί της πρεσβείας της χώρας στη Ρωσία

    Ημερομηνία:

    Η Ρωσική Κεντρική Τράπεζα πάγωσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της πρεσβείας της Φινλανδίας στη Ρωσία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Πέκα Χααβίστο.

    Η Φινλανδία δεν έλαβε κάποια επίσημη εξήγηση από τη Μόσχα για τον λόγο που προέβη σε αυτή την κίνηση.

    Ο υπουργός είπε στους δημοσιογράφους ότι το Ελσίνκι ζήτησε μια εξήγηση στις 4 Μαΐου μετά το πάγωμα των λογαριασμών της πρεσβείας του στη Μόσχα και του προξενείου του στην Αγία Πετρούπολη στις 27 Απριλίου.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας δεν απάντησε άμεσα σε αίτημα του Ρόιτερς να σχολιάσει.

    …Μέλος του ΝΑΤΟ

    Να σημειωθεί ότι η Φινλανδία έγινε στις αρχές Απριλίου η 31η χώρα – μέλος του ΝΑΤΟ, διευρύνοντας τη Συμμαχία, γεγονός που αποτέλεσε στρατηγικό πλήγμα για τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

    Τα σύνορα των χωρών – μελών ΝΑΤΟ με τη Ρωσία διπλασιάστηκαν και η Συμμαχία απέκτησε πρόσβαση σε έναν στρατό με μεγάλη ιστορία στην αντιμετώπιση του μεγαλύτερου γείτονά της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απρόσμενο ρεκόρ πάνω από 4,5 δισ. τον Ιούλιο για τις ταξιδιωτικές εισπράξεις

    Ιστορικό ρεκόρ στο επτάμηνο σημείωσαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στα 12,2 δισ....

    Πάτρα: Παρουσίαση βιβλίου του Ασημάκη Κων. Παπαδόπουλου 

    Οι Εκδόσεις Gotsis και ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών...

    Η Μόνικα Μπελούτσι χώρισε με τον Τιμ Μπάρτον μετά από δύο χρόνια σχέσης

    Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Τιμ Μπάρτον και η Μόνικα Μπελούτσι μετά...