«Φλερτ» Ατζούν με Σεφερλή

    Ημερομηνία:

    Προτάσεις από την Acun Medya φέρεται ότι έχει ο Μάρκος Σεφερλής σύμφωνα με την εκπομπή του Αlpha «Super Κατερίνα». Οπως είπε η ρεπόρτερ Ελενα Πολυκάρπου, η γνωριμία του δημοφιλούς ηθοποιού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί θα φέρει ένα νέο ραντεβού αρχές Ιουνίου και τρεις προτάσεις για διαφορετικά projects.

    «Η μία από αυτές είναι ένα παιχνίδι που αυτή την περίοδο παίζει στη Γερμανία. Το παιχνίδι στηρίζεται στο θέατρο, έχει ζωντανό κοινό και μόνο ο Μάρκος θα μπορούσε να το παρουσιάσει» είπε η ρεπόρτερ και πρόσθεσε: «Ο Μάρκος θα κάνει σίγουρα δεύτερη εκπομπή του χρόνου στον Σκάι, εκτός από το παιχνίδι.

    lampatos seferlis200343

    Το “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου” συνεχίζεται, λοιπόν, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, γι’ αυτό ο ηθοποιός αρχίζει γυρίσματα τον Αύγουστο. Μάλιστα, το τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν έρχεται σύντομα. Τέλος, το τρίτο πρότζεκτ του Μάρκου θα είναι κωμική σειρά, το “Ορκιστείτε, παρακαλώ”» συμπλήρωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πανεπιστήμιο Πατρών: Η Patras IQ επιστρέφει επετειακά το 2026

    Η Οργανωτική Επιτροπή της Patras IQ – Έκθεσης Καινοτομίας και Μεταφοράς...

    Πάτρα: Συνέλαβαν γνωστό ιδιοκτήτη καφέ στο κέντρο

    Μάθαμε ότι έγινε της κακομοίρας προ ημερών στην Ηφαίστου!...

    Γιάννης Γαλατσάνος (Diffraqtion): Ο Έλληνας founder που σάρωσε στο Slush 100 και σηκώνει εκατομμύρια από ΗΠΑ και Ευρώπη (tweets)

    «Έχουμε λάβει χρηματοδότηση 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων από την  DARPA (σημ. Υπηρεσία...