«Φλερτ» Ατζούν με Σεφερλή

    Ημερομηνία:

    Προτάσεις από την Acun Medya φέρεται ότι έχει ο Μάρκος Σεφερλής σύμφωνα με την εκπομπή του Αlpha «Super Κατερίνα». Οπως είπε η ρεπόρτερ Ελενα Πολυκάρπου, η γνωριμία του δημοφιλούς ηθοποιού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί θα φέρει ένα νέο ραντεβού αρχές Ιουνίου και τρεις προτάσεις για διαφορετικά projects.

    «Η μία από αυτές είναι ένα παιχνίδι που αυτή την περίοδο παίζει στη Γερμανία. Το παιχνίδι στηρίζεται στο θέατρο, έχει ζωντανό κοινό και μόνο ο Μάρκος θα μπορούσε να το παρουσιάσει» είπε η ρεπόρτερ και πρόσθεσε: «Ο Μάρκος θα κάνει σίγουρα δεύτερη εκπομπή του χρόνου στον Σκάι, εκτός από το παιχνίδι.

    lampatos seferlis200343

    Το “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου” συνεχίζεται, λοιπόν, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, γι’ αυτό ο ηθοποιός αρχίζει γυρίσματα τον Αύγουστο. Μάλιστα, το τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν έρχεται σύντομα. Τέλος, το τρίτο πρότζεκτ του Μάρκου θα είναι κωμική σειρά, το “Ορκιστείτε, παρακαλώ”» συμπλήρωσε.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Youth Pass 2025: Εκπνέει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

    H αίτηση υποβάλλεται μία φορά και δεν είναι δυνατή...

    Σφοδρή επίθεση της δημοτικής Αρχής στον Τ. Θεοδωρικάκο: Το «ξεκάρφωμα» του υπουργού για όσα εκείνος δεν (ανα)γνωρίζει…

    Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Δημοτική Αρχή στον Υπουργό Ανάπτυξης...