«Φλερτ» Ατζούν με Σεφερλή

    Ημερομηνία:

    Προτάσεις από την Acun Medya φέρεται ότι έχει ο Μάρκος Σεφερλής σύμφωνα με την εκπομπή του Αlpha «Super Κατερίνα». Οπως είπε η ρεπόρτερ Ελενα Πολυκάρπου, η γνωριμία του δημοφιλούς ηθοποιού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί θα φέρει ένα νέο ραντεβού αρχές Ιουνίου και τρεις προτάσεις για διαφορετικά projects.

    «Η μία από αυτές είναι ένα παιχνίδι που αυτή την περίοδο παίζει στη Γερμανία. Το παιχνίδι στηρίζεται στο θέατρο, έχει ζωντανό κοινό και μόνο ο Μάρκος θα μπορούσε να το παρουσιάσει» είπε η ρεπόρτερ και πρόσθεσε: «Ο Μάρκος θα κάνει σίγουρα δεύτερη εκπομπή του χρόνου στον Σκάι, εκτός από το παιχνίδι.

    lampatos seferlis200343

    Το “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου” συνεχίζεται, λοιπόν, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, γι’ αυτό ο ηθοποιός αρχίζει γυρίσματα τον Αύγουστο. Μάλιστα, το τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν έρχεται σύντομα. Τέλος, το τρίτο πρότζεκτ του Μάρκου θα είναι κωμική σειρά, το “Ορκιστείτε, παρακαλώ”» συμπλήρωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκλονισμένος ο Νεκτάριος Φαρμάκης

    Η απώλεια του Άρη Τηλιγάδη μας συγκλονίζει όλους. Υπήρξε φίλος...

    Πάτρα: Ο Στέλιος Αποστολόπουλος για τον “γάτο”

    Έφυγε ο “Γάτος”… Τα τελευταία χρόνια είχαμε έρθει αρκετά κοντά.Ερχόσουν...

    Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον γύρο και στο ντονέρ

    Ντονέρ ή γύρος; Δύο street food με αρκετές διαφορές, αλλά κοινή...

    Aντιγήρανση: Με ποιες φυτικές ενώσεις συνδέεται;

    Γνωρίζατε ότι η αντιγήρανση περνάει από το πιάτο σας;...