Φλορίντα Πετρουτσέλι: Επέστρεψε στην εκπομπή – «Μου έχετε φάει τη ζωή»

Ημερομηνία:

Χοροί και τραγούδια στο «Mega Καλημέρα». Σχεδόν πέντε μήνες μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή, η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε και επίσημα στο πλατό της ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega.

PHILOXENIA

«Καλημέρα παιδιά. Βρε χρυσούλια μου, μου λείψατε. Μου έχετε φάει τη ζωή, όταν άρχισα να σας βλέπω και στον ύπνο μου, λέω κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να κάνω κάτι για αυτό. Είναι νωρίς αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επέστρεψα εδώ στα φιλαράκια μου και όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι στην έναρξη της εκπομπής.

«Ένα παράπονο έχω, δεν θέλει να μοιραστεί το καμαρίνι μου» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα εμφανίζεται στο «Mega Καλημέρα» 3 φορές την εβδομάδα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ο νέος δρόμος του 1 δισ. ευρώ που θα βγάλει τα φορτηγά από τον Κηφισό

Ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα οδικά έργα της...

Κόνι Μεταξά: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Σαντορίνη και οι πόζες με μαγιό

Φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Σαντορίνη μοιράστηκε η Κόνι...

Σάλος στην Ταϊλάνδη: Ξύρισαν το κεφάλι γυναίκας επειδή δεν πλήρωσε λογαριασμό 1.800 δολαρίων σε μπαρ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ταϊλάνδη βίντεο που καταγράφει έναν μπάρμαν...