Φώφη Γεννηματά: Με λευκά τριαντάφυλλα οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στη Μητρόπολη

Ημερομηνία:

Πανελλήνια συγκίνηση για τη Φώφη Γεννηματά, στην οποία σήμερα συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί, αλλά και απλός κόσμος λένε το «τελευταίο αντίο».

PHILOXENIA

Πριν από λίγο έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ και συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά. Όλοι ήταν συγκινημένοι και κρατούσαν ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι.

ΚΙΝΑΛ- Φώφη Γεννηματά

Σημειώνεται ότι η σορός της Φώφης Γεννηματά εκτίθεται στις 10 π.μ. σε λαϊκό προσκύνημα και ήδη πλήθος κόσμου έχει αρχίσει να φτάνει στη Μητρόπολη.

ΚΙΝΑΛ-Καστανίδης- Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός και το λαϊκό προσκύνημα είναι προγραμματισμένο να διαρκέσει έως τις 2 το μεσημέρι όπου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, θα αρχίσει η εξόδιος ακολουθία, στην οποία θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς και μέλη της κυβέρνησης, σύσσωμη η ηγεσία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ καθώς και οι επικεφαλής των θεσμικών αρχών της χώρας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Παναχαϊκή: Το μήνυμα των Nortenos «Κάθε Κυριακή, θα έχουμε γιορτή»

Με ξεκάθαρο μήνυμα και έντονο συμβολισμό, οι οργανωμένοι φίλαθλοι...

Κ. Σβόλης: Σεβασμός στην ιστορία μας κύριοι της Δημοτικής Αρχής

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: Μια σημαντική ευκαιρία να αποκτήσει η Πάτρα...

Δυτική Ελλάδα: «Μαμά, έλα γρήγορα… με κυνηγούν για να με σκοτώσουν», εφιάλτης για 12χρονη

Στον Πύργο Ηλείας ένα κορίτσι μόλις 12 ετών τρέχει...

ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Στο εδώλιο πάνω από 15 για τις κινητοποιήσεις του 2024

Σφοδρή καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής και των συνεχιζόμενων δικαστικών...